По домовленості

Запрошення та листівки - invitation.at.ua

Тернопіль

Детальніше про Запрошення та листівки - invitation.at.ua

Ми раді запропонувати вам товари ручної роботи для будь-якого свята.У нашій інтернет-Майстерні ви знайдете запрошення на весілля з вашими іменами, вітальні листівки ручної роботи на дні народження, ювілеї, хрестини, весілля, день Валентина, запрошення на вечірку, випускний бал, перше причастя, ранок, корпоративну вечірку, вітальні листівки для друзів і корпоративних клієнтів, дитячі запрошення, запрошення на мальчишник або девишник, і т.д. і т.ін.А також, ми виготовляємо різноманітні товари для будь-якого свята - номери столиків, гостьові посадочні картки, етикетки на святковий алкоголь, картки побажань і картки подяки гостям, бонбоньєрки і бутоньєрки, наклейки на святкові упаковки, листівки у вигляді шоколадної обгортки і т.д. і т.ін. по вашому побажанню.ЗРОБІТЬ ВСЕ САМІ З НАМИ!Все що ви бачили до сих пір або тримаєте у себе в голові - invitation.at.ua готові для вас реалізувати БЕЗКОШТОВНО! Просто оберіть для себе кольорову гаму і форму! При підготовці макета листівок і запрошень ми можемо зробити персоніфіковану печатку: технологія друку змінних даних дозволить на кожному аркуші відобразити особисті дані одержувача - ПІБ, адресу, імена запрошених і т.п. Для цього просто зв'яжіться з нами по електронній пошті invitation.at.ua @ gmail.com.
Пам'ятайте, що продукція представлена ??на сторінках нашої інтернет-майстерні, ні в якому разі не повинна обмежувати вашу фантазію - ми можемо виготовити будь-яке замовлення на ваш смак і побажання.Дизайн ми зробимо БЕЗКОШТОВНО!
Ми раді запропонувати вам товари ручної роботи для будь-якого свята.У нашій інтернет-Майстерні ви знайдете запрошення на весілля з вашими іменами, вітальні листівки ручної роботи на дні народження, ювілеї, хрестини, весілля, день Валентина, запрошення на вечірку, випускний бал, перше причастя, ранок, корпоративну вечірку, вітальні листівки для друзів і корпоративних клієнтів, дитячі запрошення, запрошення на мальчишник або девишник, і т.д. і т.ін.А також, ми виготовляємо різноманітні товари для будь-якого свята - номери столиків, гостьові посадочні картки, етикетки на святковий алкоголь, картки побажань і картки подяки гостям, бонбоньєрки і бутоньєрки, наклейки на святкові упаковки, листівки у вигляді шоколадної обгортки і т.д. і т.ін. по вашому побажанню.ЗРОБІТЬ ВСЕ САМІ З НАМИ!Все що ви бачили до сих пір або тримаєте у себе в голові - invitation.at.ua готові для вас реалізувати БЕЗКОШТОВНО! Просто оберіть для себе кольорову гаму і форму! При підготовці макета листівок і запрошень ми можемо зробити персоніфіковану печатку: технологія друку змінних даних дозволить на кожному аркуші відобразити особисті дані одержувача - ПІБ, адресу, імена запрошених і т.п. Для цього просто зв'яжіться з нами по електронній пошті invitation.at.ua @ gmail.com. Пам'ятайте, що продукція представлена ??на сторінках нашої інтернет-майстерні, ні в якому разі не повинна обмежувати вашу фантазію - ми можемо виготовити будь-яке замовлення на ваш смак і побажання.Дизайн ми зробимо БЕЗКОШТОВНО!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Запрошення та листівки - invitation.at.ua"

З нами 5 років

Весільні Запрошення на ваше весілля у вашому місті