від 30 $

Limousines & Retro

Івано-Франківськ

Фотографії

Детальніше про Limousines & Retro

Retro автомобіль LINCOLN CONTINENTAL MARK V. Единий автомобіль в Україні. Автомобіль ціеї моделі був у власності Елвіса Преслі.
Якщо вам потрібен  лімузин для весілля, корпоративної події або пам’ятного дня народження , чи потрібен місткий поза шляховик класу люкс для вас і ваших друзів , який швидко та зручно доставить вас на лижний курорт в Карпати , тоді дзвоніть нам – «Івано–Франківськ Лімо».Наш автопарк складається із поза шляховиків та лімузинів класу люкс збережених в чудовій зовнішній і ходовій формі , що гарантує безпечну , зручну а також поїздку що запам’ятається надовго.
Retro автомобіль LINCOLN CONTINENTAL MARK V. Единий автомобіль в Україні. Автомобіль ціеї моделі був у власності Елвіса Преслі. Якщо вам потрібен  лімузин для весілля, корпоративної події або пам’ятного дня народження , чи потрібен місткий поза шляховик класу люкс для вас і ваших друзів , який швидко та зручно доставить вас на лижний курорт в Карпати , тоді дзвоніть нам – «Івано–Франківськ Лімо».Наш автопарк складається із поза шляховиків та лімузинів класу люкс збережених в чудовій зовнішній і ходовій формі , що гарантує безпечну , зручну а також поїздку що запам’ятається надовго.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Limousines & Retro"

З нами 5 років

Автомобільний кортеж на весілля у вашому місті