від 1000 грн.

Шоколадні фонтани Луцьк

Луцьк Львів м.Луцьк

Детальніше про Шоколадні фонтани Луцьк

Якщо ви мрієте зробити вечірку незабутньою для вас та ваших гостей, тоді шоколадний фонтан саме для вас! Шоколадний фонтан буде влучним доповненням на весіллях, дитячих святах, днях народження та ювілеях. 
Пропонуємо на вибір професійні шоколадні фонтани висотою від 55 см до 70 з різним обємом завантаження шоколаду.
Здійснюємо доставку шоколадного фонтану до місця прооведення свята (в межах міста Луцька безкоштовно), його наповнення та обслуговування на протязі усього свята! Працюємо тільки з натуральним високоякісним бельгійським шоколадом  фірми Barry Callebaut (молочний, чорний, білий)!На ваш вибір оформляємо святкові столи фруктовими пальмами та фруктовими композиціями на ваш смак). Також оформляемо Сandy Bar.
Якщо ви мрієте зробити вечірку незабутньою для вас та ваших гостей, тоді шоколадний фонтан саме для вас! Шоколадний фонтан буде влучним доповненням на весіллях, дитячих святах, днях народження та ювілеях.  Пропонуємо на вибір професійні шоколадні фонтани висотою від 55 см до 70 з різним обємом завантаження шоколаду. Здійснюємо доставку шоколадного фонтану до місця прооведення свята (в межах міста Луцька безкоштовно), його наповнення та обслуговування на протязі усього свята! Працюємо тільки з натуральним високоякісним бельгійським шоколадом  фірми Barry Callebaut (молочний, чорний, білий)!На ваш вибір оформляємо святкові столи фруктовими пальмами та фруктовими композиціями на ваш смак). Також оформляемо Сandy Bar.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Шоколадні фонтани Луцьк"

З нами 5 років