від 450 $

Ярема Островський

Львів

Фотографії

Детальніше про Ярема Островський

Привіт, мене звати Ярема островський. Я фотограф. Зараз працюю у весільній сфері. Я люблю свою роботу.Знімаю щасливі моменти, яскраві емоції, що відбуваються на святі.
Моя робота дуже важлива.
Я повинен передати цю всю атмосферу молодій парі.Цей день дуже важливий для них. Цей день дуже тяжкий для них, емоційї переповняють, Вони небачать цього всього, цієї краси, це все що для них підготували.
Мій обовязок передати їм так , як вони хотіли це бачити, як їм це подобається.
Я дуже переживаю той момент, коли  відаю фотографії. Мені дуже важливо чи їм це подобається.
Заходьте на мій сайт www.ostrovskyi.com, там можна переглянути мої роботи, побачити інформацію про мої послуги, ціни.
Чекаю Ваших замовлень. До зустрічі
Привіт, мене звати Ярема островський. Я фотограф. Зараз працюю у весільній сфері. Я люблю свою роботу.Знімаю щасливі моменти, яскраві емоції, що відбуваються на святі. Моя робота дуже важлива. Я повинен передати цю всю атмосферу молодій парі.Цей день дуже важливий для них. Цей день дуже тяжкий для них, емоційї переповняють, Вони небачать цього всього, цієї краси, це все що для них підготували. Мій обовязок передати їм так , як вони хотіли це бачити, як їм це подобається. Я дуже переживаю той момент, коли  відаю фотографії. Мені дуже важливо чи їм це подобається. Заходьте на мій сайт www.ostrovskyi.com, там можна переглянути мої роботи, побачити інформацію про мої послуги, ціни. Чекаю Ваших замовлень. До зустрічі
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Ярема Островський FAQ

450$

Ні

Так

Так

Нагороди "Ярема Островський"

З нами 5 років