По домовленості

Агенція теплих свят "Ятка"

Івано-Франківськ

Фотографії

Детальніше про Агенція теплих свят "Ятка"

У нас тепло:)
Ятка - місце, де постійно творяться дива, теплі, душевні і, найголовніше, - для вас:) Ваші посмішки та хороший настрій - те, що нас надихає :)
1. Створюєо сценарії незабутніх побачень та пропозицій руки і серця, дівич-вечорів та парубоцьких вечірок;2. Організація, проведення та декорування стилізованих фотосесій;3. Організація вашого весілля "від" і "до":- стилістика, тема, формат (традиційне, європейське, мішане) свята- організація шоу-програми: неперевершений ведучий, Dj на весілля, кавер-гурт, танцювальний майстер-клас);4. Допомога в створенні неповторного образу нареченої та нареченого, підбір весільної сукні та суконь для свідків від креативного дизайнера;5. Послуги професійних координаторів:- створення погодинного графіку весілля (таймінг-план дня)- розрахунок весільного бюджету- Wish-letter (складання та ексклюзивний дизайн списку подарунків, які б наречені хотіли отримати на весілля );6. Організація та декоруввання тематичних вечорів, днів народжень-сюрпризів,корпоративів і т.д...Перелік послуг може бути ширшим в залежності від ваших побажань та бачень власного свята!
поштова скринька: jatka@mail.ua
 
У нас тепло:) Ятка - місце, де постійно творяться дива, теплі, душевні і, найголовніше, - для вас:) Ваші посмішки та хороший настрій - те, що нас надихає :) 1. Створюєо сценарії незабутніх побачень та пропозицій руки і серця, дівич-вечорів та парубоцьких вечірок;2. Організація, проведення та декорування стилізованих фотосесій;3. Організація вашого весілля "від" і "до":- стилістика, тема, формат (традиційне, європейське, мішане) свята- організація шоу-програми: неперевершений ведучий, Dj на весілля, кавер-гурт, танцювальний майстер-клас);4. Допомога в створенні неповторного образу нареченої та нареченого, підбір весільної сукні та суконь для свідків від креативного дизайнера;5. Послуги професійних координаторів:- створення погодинного графіку весілля (таймінг-план дня)- розрахунок весільного бюджету- Wish-letter (складання та ексклюзивний дизайн списку подарунків, які б наречені хотіли отримати на весілля );6. Організація та декоруввання тематичних вечорів, днів народжень-сюрпризів,корпоративів і т.д...Перелік послуг може бути ширшим в залежності від ваших побажань та бачень власного свята! поштова скринька: jatka@mail.ua  
Зв'язок з нами:

Нагороди "Агенція теплих свят "Ятка""

З нами 5 років