По домовленості

Кафе "Володанна"

Львів

Фотографії

Детальніше про Кафе "Володанна"

«Володанна»  -  ідеальне місце для проведення Вашого корпоративного заходу, бенкету, випускного,  дня народження чи весілля. Ми організуємо все в атмосфері  урочистості, що підкреслить Ваш відмінний смак. Кафе з можливістю прийому до 100 гостей . Хороший настрій та яскраві спогади – гарантовані.
 Найсмачніше з нашого дому – на Ваш урочистий стіл. Розмаїття вишуканих страв та домашніх «витребеньок» чекатимуть на Вас в меню  закладу. 
Ми ретельно підбирали вмілих кухарів та ввічливих офіціантів , які лише підсилять гармонію смаку наших страв та приємність святкового моменту. 
 Жодне свято та смачна вечеря не обійдеться без  чудової музики . Наш заклад завжди гарантує живе виконання сучасних та народних пісень. Цілий рік , як взимку так і влітку ( на літній терасі ) Ви можете податись  у запальні танці.
Хочете , щоб все було на відмінно ? -  Ми напишемо сценарій будь - якого Вашого урочистого заходу, а веселі та яскраві тамади втілять це в життя.
Бажаєте все добре запам’ятати ?  - До Ваших послуг  вмілий фотограф , який непомітно зафіксує найкращі моменти вечора. 
 

«Володанна»  -  ідеальне місце для проведення Вашого корпоративного заходу, бенкету, випускного,  дня народження чи весілля. Ми організуємо все в атмосфері  урочистості, що підкреслить Ваш відмінний смак. Кафе з можливістю прийому до 100 гостей . Хороший настрій та яскраві спогади – гарантовані.  Найсмачніше з нашого дому – на Ваш урочистий стіл. Розмаїття вишуканих страв та домашніх «витребеньок» чекатимуть на Вас в меню  закладу.  Ми ретельно підбирали вмілих кухарів та ввічливих офіціантів , які лише підсилять гармонію смаку наших страв та приємність святкового моменту.   Жодне свято та смачна вечеря не обійдеться без  чудової музики . Наш заклад завжди гарантує живе виконання сучасних та народних пісень. Цілий рік , як взимку так і влітку ( на літній терасі ) Ви можете податись  у запальні танці. Хочете , щоб все було на відмінно ? -  Ми напишемо сценарій будь - якого Вашого урочистого заходу, а веселі та яскраві тамади втілять це в життя. Бажаєте все добре запам’ятати ?  - До Ваших послуг  вмілий фотограф , який непомітно зафіксує найкращі моменти вечора.   
Зв'язок з нами:

Нагороди "Кафе "Володанна""

З нами 5 років