По домовленості

Візажист Aліна Обрезкова (СК "АРС")

Івано-Франківськ

Фотографії

Відео

Детальніше про Візажист Aліна Обрезкова (СК "АРС")

Надаю послуги з професійного візажу, зокрема індивідуальний підбір вашого образу і стилю. Всі види жіночого макіяжу, віковий, дитячий та чоловічий макіяж, макіяж для ч/б та кольорового фото-відео, ТV-макіяж, подіумний макіяж, стилістичні образи в макіяжі(XXст.). Корекція та фарбування брів, різні види нарощування та декорування вій, гліттер-тату.(Професійна косметика Cinecitta, Atelier-А, Peggy Sage, ParisBerlin, Libre, MAC, ELF).
Працюю візажистом з 2003 року (м.Київ). З 2006 року працюю візажистом салону краси "АРС" (м.Івано-Франківськ). В 2010р. пройшла курс підвищення кваліфікації в студії стиля "Terra Viva" (м.Київ), паралельно беру участь в чемпіонатах та семінарах з візажу. Співпрацюю з фотографами (м.Київ, м. Івано-Фр). 
Викладаю професійні курси по візажу: "Макіяж для себе", базовий курс "Візажист", курс з японського нарощування та декорування вій в ск "АРС" та школі ELF.Працюю на прфесійній косметиці Cinecitta, Atelier-А, Peggy Sage, ParisBerlin, Libre, MAC, Kryolan, Karaja, ELF.
Надаю послуги з професійного візажу, зокрема індивідуальний підбір вашого образу і стилю. Всі види жіночого макіяжу, віковий, дитячий та чоловічий макіяж, макіяж для ч/б та кольорового фото-відео, ТV-макіяж, подіумний макіяж, стилістичні образи в макіяжі(XXст.). Корекція та фарбування брів, різні види нарощування та декорування вій, гліттер-тату.(Професійна косметика Cinecitta, Atelier-А, Peggy Sage, ParisBerlin, Libre, MAC, ELF). Працюю візажистом з 2003 року (м.Київ). З 2006 року працюю візажистом салону краси "АРС" (м.Івано-Франківськ). В 2010р. пройшла курс підвищення кваліфікації в студії стиля "Terra Viva" (м.Київ), паралельно беру участь в чемпіонатах та семінарах з візажу. Співпрацюю з фотографами (м.Київ, м. Івано-Фр).  Викладаю професійні курси по візажу: "Макіяж для себе", базовий курс "Візажист", курс з японського нарощування та декорування вій в ск "АРС" та школі ELF.Працюю на прфесійній косметиці Cinecitta, Atelier-А, Peggy Sage, ParisBerlin, Libre, MAC, Kryolan, Karaja, ELF.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Візажист Aліна Обрезкова (СК "АРС")"

З нами 5 років