По домовленості

Віра Боднарук

Івано-Франківськ

Фотографії

Відео

Детальніше про Віра Боднарук

Віра Боднарук - прикарпатська співачка, ведуча,багаторазовий призер всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів.
---------------------------------------------

ЇЇ пісні дарують свіжий подих, що по-новому відкривають світлу неповторну душу української музики!. Встигає відвідувати різні пісенні конкурси .Зокрема Віра побувала на Міжнародному пісенному фестивалі «ОСІНЬ У ПАРИЖІ» ,де здобула 3-тє місце  та запрошення на телевізійний фестиваль Соловейко України.
 Дуже насичений графік її занять,концертів.Але без пісні я вже не уявляю свого життя ,-каже юна співачка. -Тому співаю для Вас!!!
звертайтесь за телефоном : 0991717175

 Свято можна прикрасити не тільки квітами ,
буду рада прикрасити саме ВАШЕ свято!!!
Віра Боднарук - прикарпатська співачка, ведуча,багаторазовий призер всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів. --------------------------------------------- ЇЇ пісні дарують свіжий подих, що по-новому відкривають світлу неповторну душу української музики!. Встигає відвідувати різні пісенні конкурси .Зокрема Віра побувала на Міжнародному пісенному фестивалі «ОСІНЬ У ПАРИЖІ» ,де здобула 3-тє місце  та запрошення на телевізійний фестиваль Соловейко України.  Дуже насичений графік її занять,концертів.Але без пісні я вже не уявляю свого життя ,-каже юна співачка. -Тому співаю для Вас!!! звертайтесь за телефоном : 0991717175  Свято можна прикрасити не тільки квітами , буду рада прикрасити саме ВАШЕ свято!!!
Послуги
Жанри
Зв'язок з нами:

Віра Боднарук FAQ

по домовленості

Нагороди "Віра Боднарук"

З нами 5 років