від 100 $

Віктор Манько

Львів

Детальніше про Віктор Манько

 
Я малюю мірні ікони,іменні,сімейні,вінчальні пари та інші ікони за старовинними технологіями .У даний час спостерігається помітне збільшення інтересу до вінчальних ікон,які використовують безпосередньо у процесі вінчання та в подальшому у якості сімейних реліквій.
. Можливе як виконання копій вже готових ікон,так і створення нових  зразків за старовинними аналогами,залежно від бажання замовника. У своїй роботі я використовую старовинні візантійські технології іконопису,які налічують більше 1000 р.,а також технології іконопису епохи бароко(липова дошка,левкас,сусальне золото,жовткова темпера) 
 Ціни формуються,враховуючи складність технології виготовлення,вартість використовуваних (в більшості імпортних) матеріалів,високу якість,надійність та довговічність готових виробів.За співвідношенням ціна – якість мої ціни є помірними. 
 Середній час виконання ікони від 14 днів (20х29) до 30 днів (30х40).
  Мій досвід роботи дозволяє виконувати замовлення будь-якої складності і задовольнити різноманітні побажання замовника.Дзвоніть або пишіть на E-mail і я вишлю Вам фото своїх ікон,тоді Ви побачите їх якість і зможите вибрати те,що Вам до душі.
Живу та працюю у м.Львові,якщо Ви проживаєте в іншому місті ми завжди вирішимо як доставити Вам Ваше замовлення. Заходьте на мою сторінку,там є фото моїх ікон,щоб Ви Змогли переконатись у якості моєї роботи.
 
  Я малюю мірні ікони,іменні,сімейні,вінчальні пари та інші ікони за старовинними технологіями .У даний час спостерігається помітне збільшення інтересу до вінчальних ікон,які використовують безпосередньо у процесі вінчання та в подальшому у якості сімейних реліквій. . Можливе як виконання копій вже готових ікон,так і створення нових  зразків за старовинними аналогами,залежно від бажання замовника. У своїй роботі я використовую старовинні візантійські технології іконопису,які налічують більше 1000 р.,а також технології іконопису епохи бароко(липова дошка,левкас,сусальне золото,жовткова темпера)   Ціни формуються,враховуючи складність технології виготовлення,вартість використовуваних (в більшості імпортних) матеріалів,високу якість,надійність та довговічність готових виробів.За співвідношенням ціна – якість мої ціни є помірними.   Середній час виконання ікони від 14 днів (20х29) до 30 днів (30х40).   Мій досвід роботи дозволяє виконувати замовлення будь-якої складності і задовольнити різноманітні побажання замовника.Дзвоніть або пишіть на E-mail і я вишлю Вам фото своїх ікон,тоді Ви побачите їх якість і зможите вибрати те,що Вам до душі. Живу та працюю у м.Львові,якщо Ви проживаєте в іншому місті ми завжди вирішимо як доставити Вам Ваше замовлення. Заходьте на мою сторінку,там є фото моїх ікон,щоб Ви Змогли переконатись у якості моєї роботи.  
Зв'язок з нами:

Нагороди "Віктор Манько"

З нами 5 років