від 200 $

Весільний Салон "Ассоль" м.ІВАНО_ФАНКІВСЬК м.К

Івано-Франківськ Львів

Детальніше про Весільний Салон "Ассоль" м.ІВАНО_ФАНКІВСЬК м.К

 
 
САЛОН ВЕСІЛЬНИХ СУКОНЬ "АССОЛЬ"
 
·         Сучасна наречена стоїть перед дуже важким вибором весільної сукні. Адже зараз актуальні найрізноманітніші фасони суконь, поєднання різних фактур тканин, мережив та оздоби.
 
·         У весільному салоні «Ассоль» Ви зможете придбати, чи взяти на прокат сукні з розкішними корсетами, пишними спідницями, шикарними шлейфами, а також ніжні та романтичні весільні сукні. Наш весільних салон пропонує нареченим різні варіанти весільних суконь, виконаних у сучасному стилі, з актуальних тканин та у різній кольоровій гаммі. 
·         Привітні працівники допоможуть Вам у правильному виборі весільної сукні: підберуть модель, яка буде відповідати Вашому стилю та характеру, допоможуть підкреслити всі Ваші переваги. А кравець, в свою чергу, прикладе всі зусилля, щоб дана сукня лежала ідеально. Персонал салону завжди іде на зустріч клієнтам, і готовий приділити стільки уваги, скільки буде необхідно. 
·         Періодично у нас відбуваються різні акції, які дозволяють придбати брендові сукні зі знижкою до 50 %
    САЛОН ВЕСІЛЬНИХ СУКОНЬ "АССОЛЬ"   ·         Сучасна наречена стоїть перед дуже важким вибором весільної сукні. Адже зараз актуальні найрізноманітніші фасони суконь, поєднання різних фактур тканин, мережив та оздоби.   ·         У весільному салоні «Ассоль» Ви зможете придбати, чи взяти на прокат сукні з розкішними корсетами, пишними спідницями, шикарними шлейфами, а також ніжні та романтичні весільні сукні. Наш весільних салон пропонує нареченим різні варіанти весільних суконь, виконаних у сучасному стилі, з актуальних тканин та у різній кольоровій гаммі.  ·         Привітні працівники допоможуть Вам у правильному виборі весільної сукні: підберуть модель, яка буде відповідати Вашому стилю та характеру, допоможуть підкреслити всі Ваші переваги. А кравець, в свою чергу, прикладе всі зусилля, щоб дана сукня лежала ідеально. Персонал салону завжди іде на зустріч клієнтам, і готовий приділити стільки уваги, скільки буде необхідно.  ·         Періодично у нас відбуваються різні акції, які дозволяють придбати брендові сукні зі знижкою до 50 %
Товар та послуги
Бренд весільної сукні
Зв'язок з нами:

Весільний Салон "Ассоль" м.ІВАНО_ФАНКІВСЬК... FAQ

200$

Нагороди "Весільний Салон "Ассоль" м.ІВАНО_ФАНКІВСЬК м.К"

З нами 5 років