від 120 $

Иван Цупор VideoArt.net.ua

Полтава

Фотографії

Відео

Детальніше про Иван Цупор VideoArt.net.ua

 
 

 

Поспішайте – відеозйомка "Love Story"   !!!
 
При умові замовлення відеозйомки на весілля - передвесільна відеозйомка "Love Story"

ведеться з 50% знижкою за умови повної передплати вибраних послуг .
 

Детальніше на моєму сайті  http://videoart.net.ua 


 
 Весільна відеозйомка - творчій процес, результатом якого буде повноцінний художньо-документальний фільм. Відеооператор працюватиме на протязі всього дня , щоб не пропустити жодного важливого моменту від зборів нареченої до закінчення весілля. Ви отримаєте якісний продукт з оригінальним мотажем і ідеально підібранним музичним супроводом.
 Love Story - відокліп, розповідь кохання і розвитку любовних відносин, які  призвели до рішення обєднати серця на все життя. Відеокліп є анонсом весільного дня і, може буди, розісланий батькам і друзям як запрошення на весілля. Також його будуть дивитися гості на самому банкеті. Відеозйомка проводиться до весілля по спланованому сценарію.
 
 
У вартість відеозйомки входить:
- робота відеооператора на протязі всього весільного дня;
- видеомонтаж відзнятого матеріалу, корекція кольору ;
- створення весільного відеокліпу ;
- створення загального весільного кліпу;
- зведення звукових доріжек та підбір музичного супроводу;
- запис дисків або запис на носій замовника  FullHD ;
-  DVD меню при замовленні DVD формату;
- поліграфія на DVD box або футляр ручної роботи для відео високоі чіткості*;
Ціна на відеозйомку та монтаж залежить від кількості годин зйомки та складності монтажу а також від особливих побажань замовника.
 
 
      Поспішайте – відеозйомка "Love Story"   !!!   При умові замовлення відеозйомки на весілля - передвесільна відеозйомка "Love Story" ведеться з 50% знижкою за умови повної передплати вибраних послуг .   Детальніше на моєму сайті  http://videoart.net.ua     Весільна відеозйомка - творчій процес, результатом якого буде повноцінний художньо-документальний фільм. Відеооператор працюватиме на протязі всього дня , щоб не пропустити жодного важливого моменту від зборів нареченої до закінчення весілля. Ви отримаєте якісний продукт з оригінальним мотажем і ідеально підібранним музичним супроводом.  Love Story - відокліп, розповідь кохання і розвитку любовних відносин, які  призвели до рішення обєднати серця на все життя. Відеокліп є анонсом весільного дня і, може буди, розісланий батькам і друзям як запрошення на весілля. Також його будуть дивитися гості на самому банкеті. Відеозйомка проводиться до весілля по спланованому сценарію.     У вартість відеозйомки входить: - робота відеооператора на протязі всього весільного дня; - видеомонтаж відзнятого матеріалу, корекція кольору ; - створення весільного відеокліпу ; - створення загального весільного кліпу; - зведення звукових доріжек та підбір музичного супроводу; - запис дисків або запис на носій замовника  FullHD ; -  DVD меню при замовленні DVD формату; - поліграфія на DVD box або футляр ручної роботи для відео високоі чіткості*; Ціна на відеозйомку та монтаж залежить від кількості годин зйомки та складності монтажу а також від особливих побажань замовника.    
Ціна
Зв'язок з нами:

Иван Цупор VideoArt.net.ua FAQ

120$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Иван Цупор VideoArt.net.ua"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті