По домовленості

весільний салон "Амелі"

Тернопіль

Детальніше про весільний салон "Амелі"

Весільний салон  "Амелі" запрошує Вас зануритись в красу і стиль весільної моди.Тільки у нас широко представлені колекції відомих  українських брендів:ОКСАНА МУХА(Україна),
TULIPIA(Україна),
MAXIMA(Україна).
Великий вибір, вишукана елегантність, різноманітність стилів і тканин, постійне поповнення колекцій-зроблять кожну наречену неповторною. Кваліфіковані і доброзичливі консультанти наших салонів допоможуть в виборі саме Вашої сукні і доповнять Ваш образ різноманітними аксесуарами, які є останнім штрихом в образі нареченої.Ефектна простота і класична розкіш наших весільний суконь і аксесуарів здивують і не залишать байдужою жодну наречену.Ми працюємо для Вас, намагаючись створити приємну атмосферу в виборі весільної сукні.Будемо раді бачити Вас нашими клієнтами.
Весільний салон  "Амелі" запрошує Вас зануритись в красу і стиль весільної моди.Тільки у нас широко представлені колекції відомих  українських брендів:ОКСАНА МУХА(Україна), TULIPIA(Україна), MAXIMA(Україна). Великий вибір, вишукана елегантність, різноманітність стилів і тканин, постійне поповнення колекцій-зроблять кожну наречену неповторною. Кваліфіковані і доброзичливі консультанти наших салонів допоможуть в виборі саме Вашої сукні і доповнять Ваш образ різноманітними аксесуарами, які є останнім штрихом в образі нареченої.Ефектна простота і класична розкіш наших весільний суконь і аксесуарів здивують і не залишать байдужою жодну наречену.Ми працюємо для Вас, намагаючись створити приємну атмосферу в виборі весільної сукні.Будемо раді бачити Вас нашими клієнтами.
Зв'язок з нами:

Нагороди "весільний салон "Амелі""

З нами 5 років