від 10 $

Весільний кортеж N1

Рівне

Фотографії

Детальніше про Весільний кортеж N1

Організація весільних кортежів в м.Рівне і Рівненській області. Найбільший вибір авто, більше 50, які постійно розширюється і оновлюється за ціною від 100 грн.
     На Ваше свято Ви зможете замовити:     
 
    -седани
 
    -позашляховики
 
    -кабріолети
 
    -ретро авто
 
    -лімузини
 
     різних марок і класів і ми зробимо все, що би Ваш кортеж здивував всіх і був найефектнішим,найстильнішим,найкомфортнішим і приніс багато позитивних вражень і приємних спогадів!
 
   Для цього у нас є: 1.найбільший перелік авто в місті. 2.Досвідчені водії, які відповідальні, знають добре свою справу і готові виконати будь-які забаганки наших клієнтів. 3.Готовність до будь-яких непередбачуваних і екстремальних ситуацій,фомування резервних авто,що би свято завжди відбулось,як найкраще. 
 
   Кортеж створений, щоб за короткий час вирішити проблему пошуку авто і задовільнити смаки найвибагливіших поціновувачів комфортних,красивих,рідкісних, дорогих,ексклюзивних авто на весілля!
 Більше авто і детальна інформація на сторінці https://vk.com/public57596065
Організація весільних кортежів в м.Рівне і Рівненській області. Найбільший вибір авто, більше 50, які постійно розширюється і оновлюється за ціною від 100 грн.      На Ваше свято Ви зможете замовити:            -седани       -позашляховики       -кабріолети       -ретро авто       -лімузини        різних марок і класів і ми зробимо все, що би Ваш кортеж здивував всіх і був найефектнішим,найстильнішим,найкомфортнішим і приніс багато позитивних вражень і приємних спогадів!      Для цього у нас є: 1.найбільший перелік авто в місті. 2.Досвідчені водії, які відповідальні, знають добре свою справу і готові виконати будь-які забаганки наших клієнтів. 3.Готовність до будь-яких непередбачуваних і екстремальних ситуацій,фомування резервних авто,що би свято завжди відбулось,як найкраще.       Кортеж створений, щоб за короткий час вирішити проблему пошуку авто і задовільнити смаки найвибагливіших поціновувачів комфортних,красивих,рідкісних, дорогих,ексклюзивних авто на весілля!  Більше авто і детальна інформація на сторінці https://vk.com/public57596065
Марка автомобіля
Тип автомобіля
Зв'язок з нами:

Весільний кортеж N1 FAQ

10$

Нагороди "Весільний кортеж N1"

З нами 5 років

Автомобільний кортеж на весілля у вашому місті