По домовленості

Весільний кортеж

Луцьк

Фотографії

Відео

Детальніше про Весільний кортеж

Весільний кортеж
на авто  HYUNDAI SANTA FE
ЦІНА ВІД 99 ГРИВЕНЬ ЗА ГОДИНУ!!! Авто HYUNDAI SANTA FE VIP-класу для Вашого весільного кортежу та урочистих подій. Класичний чорний колір, зручний шкіряний салон,7 посадочних місць, клімат-контроль.Обслуговування в 
м.Луцьк,Нововолинськ,Володимир-Волинський, Львів,Червоноград,Сокаль,Соснівка,Жовква,Великі Мости,Стрий,Нововолинськ,Володимир-Волинський, та по Львівській,Волинській області.Є можливість замовити кілька автомобілів такого класу.Наші ціни ВАС приємно здивують!Індивідуальний підхід до кожного клієнта.
http://vk.com/vesilneavto  тел. 0987171087 або 0636180010.
Весільний кортеж на авто  HYUNDAI SANTA FE ЦІНА ВІД 99 ГРИВЕНЬ ЗА ГОДИНУ!!! Авто HYUNDAI SANTA FE VIP-класу для Вашого весільного кортежу та урочистих подій. Класичний чорний колір, зручний шкіряний салон,7 посадочних місць, клімат-контроль.Обслуговування в  м.Луцьк,Нововолинськ,Володимир-Волинський, Львів,Червоноград,Сокаль,Соснівка,Жовква,Великі Мости,Стрий,Нововолинськ,Володимир-Волинський, та по Львівській,Волинській області.Є можливість замовити кілька автомобілів такого класу.Наші ціни ВАС приємно здивують!Індивідуальний підхід до кожного клієнта. http://vk.com/vesilneavto  тел. 0987171087 або 0636180010.
Марка автомобіля
Тип автомобіля
Зв'язок з нами:

Весільний кортеж FAQ

по домовленості

Нагороди "Весільний кортеж"

З нами 5 років

Автомобільний кортеж на весілля у вашому місті