По домовленості

Весільний координатор Тамара Яковлева

Ужгород

Детальніше про Весільний координатор Тамара Яковлева

Скільки коштує спокій і упевненість в найголовніший день Вашого життя?
   Ви щаслива наречена і вирішили, що підготовка до весілля - це Ваша місія, і ви не бажаєте передавати її в чужі руки. Це ваш вибір, який ми поважаємо :)
  Але все-таки є те, про що ми не можемо Вам не сказати. Так вже влаштовано свято, що на ньому можна або насолоджуватися і святкувати, або працювати.
  У багатьох людей є тенденція слухати і не чути. І в свій знаменний день, заходячи в ресторан, ви раптом виявляєте, що столи стоять не так, як домовлялося. Або ж музиканти переплутали час. Всіх виникаючих ситуацій не перелічити. І ми не будемо робити цього, щоб не лякати Вас.
   Сьогодні ми пропонуємо Вам унікальну послугу - роботу з професійним весільним координатором.
  Весільний координатор  - це людина, яка допоможе грамотно підготуватись до весілля, і професійно проконтролює проведення усього весільного дня.
   Незамінність координатора полягає у тому, що такий помічник повністю бере на себе усі клопоти весільного дня.
   Хороший координатор, знаючи усі побажання молодят, стає їхніми очима для контролю, вухами для надокучливих телефонних дзвінків і діями оперативного вирішення будь-яких проблем і несподіванок.
   Якщо Ви самі займаєтеся підготовкою до свого весілля, дуже рекомендуємо Вам скористатися послугами досвідченого весільного координатора! Неабияк потрудившись при замовленні послуг, дозвольте собі розслабитися хоча б у день власного свята. Не доручайте весь контроль весільного дня рідним! Задоволення від весілля своїх близьких вони точно не отримають…  
   Вміння долати форс-мажорні ситуації для координатора є елементом роботи. Ви навіть не дізнаєтесь про існування  проблем, які давно уже вирішені. Жодних телефонних дзвінків, запитань чи  нервів, лише світлі емоції, найсолодші почуття,  Ваші бажання!  

  Віддайте всі турботи координатору. А самі просто відпочивайте і насолоджуйтеся!  Цей день буде дійсно Вашим!

м. Виноградів
099 606 25 36
toma_taova@mail.ru
http://tomataova.wix.com/wedding-yakovleva
http://vk.com/tamaracoordinator
Скільки коштує спокій і упевненість в найголовніший день Вашого життя?    Ви щаслива наречена і вирішили, що підготовка до весілля - це Ваша місія, і ви не бажаєте передавати її в чужі руки. Це ваш вибір, який ми поважаємо :)   Але все-таки є те, про що ми не можемо Вам не сказати. Так вже влаштовано свято, що на ньому можна або насолоджуватися і святкувати, або працювати.   У багатьох людей є тенденція слухати і не чути. І в свій знаменний день, заходячи в ресторан, ви раптом виявляєте, що столи стоять не так, як домовлялося. Або ж музиканти переплутали час. Всіх виникаючих ситуацій не перелічити. І ми не будемо робити цього, щоб не лякати Вас.    Сьогодні ми пропонуємо Вам унікальну послугу - роботу з професійним весільним координатором.   Весільний координатор  - це людина, яка допоможе грамотно підготуватись до весілля, і професійно проконтролює проведення усього весільного дня.    Незамінність координатора полягає у тому, що такий помічник повністю бере на себе усі клопоти весільного дня.    Хороший координатор, знаючи усі побажання молодят, стає їхніми очима для контролю, вухами для надокучливих телефонних дзвінків і діями оперативного вирішення будь-яких проблем і несподіванок.    Якщо Ви самі займаєтеся підготовкою до свого весілля, дуже рекомендуємо Вам скористатися послугами досвідченого весільного координатора! Неабияк потрудившись при замовленні послуг, дозвольте собі розслабитися хоча б у день власного свята. Не доручайте весь контроль весільного дня рідним! Задоволення від весілля своїх близьких вони точно не отримають…      Вміння долати форс-мажорні ситуації для координатора є елементом роботи. Ви навіть не дізнаєтесь про існування  проблем, які давно уже вирішені. Жодних телефонних дзвінків, запитань чи  нервів, лише світлі емоції, найсолодші почуття,  Ваші бажання!     Віддайте всі турботи координатору. А самі просто відпочивайте і насолоджуйтеся!  Цей день буде дійсно Вашим! м. Виноградів 099 606 25 36 toma_taova@mail.ru http://tomataova.wix.com/wedding-yakovleva http://vk.com/tamaracoordinator
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільний координатор Тамара Яковлева"

З нами 5 років