від 1 $

Весільний банер Львів

Львів

Фотографії

Детальніше про Весільний банер Львів


Акція тільки до 30.08.2014 р. на виготовлення банера розміром 2,5*3 м - всього за 1111 грн!!
 
Сучасне весілля має чим вразити оточуючих, від катання на повітряній кулі, до ексклюзивних бутоньєрок та дизайнерських запрошень. Щоб придати вашому святу родзинки, варто замовити весільний банер. Полотно великих розмірів, на якому зображені закохані молодята – справжній витвір мистецтва, яким будуть милуватися всі гості.  
Весільний банер стане головною прикрасою залу, адже він може бути як фоном для застілля наречених, так і плакатом на вході. Якщо ви думаєте, що саме подарувати молодятам, то відповідь приходить сама собою. Тільки уявіть, як можна ефектно презентувати плакат із зображенням двох закоханих! Доповнити його фото із місць побачень, знайомства та інших романтичних подій молодят.
Сучасну людину важко чим здивувати, але весільний банер справить враження на всіх. Не варто зволікати з розробкою ескізу, адже має значення кожна дрібничка – погляд, зачіска, усмішка, фон, колір. Від  того, як саме ви будете виглядати на весільному банері, залежатиме настрій  та атмосфера всього свята,  приголомшливі та зворушливі коментарі, можливо навіть сльози радості! І будьте певні, що така деталь оздоблення весілля, ніколи не залишиться поза увагою!
 
У вартість входить розробка дизайну під Ваш стиль весілля, безпосередньо друк банера, монтаж, демонтаж, транспортування в межах міста.
Акція тільки до 30.08.2014 р. на виготовлення банера розміром 2,5*3 м - всього за 1111 грн!!   Сучасне весілля має чим вразити оточуючих, від катання на повітряній кулі, до ексклюзивних бутоньєрок та дизайнерських запрошень. Щоб придати вашому святу родзинки, варто замовити весільний банер. Полотно великих розмірів, на якому зображені закохані молодята – справжній витвір мистецтва, яким будуть милуватися всі гості.   Весільний банер стане головною прикрасою залу, адже він може бути як фоном для застілля наречених, так і плакатом на вході. Якщо ви думаєте, що саме подарувати молодятам, то відповідь приходить сама собою. Тільки уявіть, як можна ефектно презентувати плакат із зображенням двох закоханих! Доповнити його фото із місць побачень, знайомства та інших романтичних подій молодят. Сучасну людину важко чим здивувати, але весільний банер справить враження на всіх. Не варто зволікати з розробкою ескізу, адже має значення кожна дрібничка – погляд, зачіска, усмішка, фон, колір. Від  того, як саме ви будете виглядати на весільному банері, залежатиме настрій  та атмосфера всього свята,  приголомшливі та зворушливі коментарі, можливо навіть сльози радості! І будьте певні, що така деталь оздоблення весілля, ніколи не залишиться поза увагою!   У вартість входить розробка дизайну під Ваш стиль весілля, безпосередньо друк банера, монтаж, демонтаж, транспортування в межах міста.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільний банер Львів"

З нами 5 років

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті