По домовленості

Весільна Агенція "L'amour"

Івано-Франківськ

Фотографії

Детальніше про Весільна Агенція "L'amour"

Весільна Агенція "L'amour" (Лямур) пропонує послуги з організації стильних та розкішних весіль. Кожне наше весілля - унікальна, особлива і незабутня подія. 
Головними критеріями нашого агенства є висока якість, індивідуалізм, вишуканість, ручна робота. все, що ми робимо, ми робимо для того, щоб допомогти зробити кожне свято унікальним, особливим і незабутнім.
   Одним із основних напрямів нашого агенства є організація найяскравіших церемоній одруження і розкішних виїзних церемоній європейського рівня. Кожне наше весілля унікальна, неповторна сповнена емоцій подія.
       Ми схиляємося до індивідуального підходу в підготовці, тому за кілька місяців до події, ми ретельно розробляємо всю концепцію весілля, плануємо деталі та розробляємо декор.
   Весільна Агенція "L'amour" пропонує Вашій увазі повний комплекс послуг з  організації та проведення екслюзивного та ідеального весілля на найвищому рівні. 
       ПОСЛУГИ, які надає Весільна Агенція "L'amour". Організація весілля під ключ: розробка стилю весілля, сценарію, послуги весільного координатора, контроль за виконанням надання усіх послуг2. Організація та проведення виїзної церемонії: класична, ВІП та екслюзив.3. Декор та оформлення весілля: Банер, стенд, підсвітка прожекторами або світлодіодами (гірляндами), оформлення столу молодих, арка класична, арка вітальна, оформлення козацького і фуршетного столів, номерки столів.4. Весільна флористика5. Весільна поліграфія: запрошення, бонбоньєрки, гостьова книга, весільна газета.6. Весільні аксесуари7. Шоу програма: презентація про молодят, голуби, оформлення першого танцю( низький дим, бульбашки), піро-техніка. східні танці, живі фігури.8. Оформлення фуршетних столів.9.Співпраця з нашими партнерами: Тамада, Фотограф, відеограф (відеооператор), мизики, Хостес. Хореограф
  
Весільна Агенція "L'amour" (Лямур) пропонує послуги з організації стильних та розкішних весіль. Кожне наше весілля - унікальна, особлива і незабутня подія.  Головними критеріями нашого агенства є висока якість, індивідуалізм, вишуканість, ручна робота. все, що ми робимо, ми робимо для того, щоб допомогти зробити кожне свято унікальним, особливим і незабутнім.    Одним із основних напрямів нашого агенства є організація найяскравіших церемоній одруження і розкішних виїзних церемоній європейського рівня. Кожне наше весілля унікальна, неповторна сповнена емоцій подія.        Ми схиляємося до індивідуального підходу в підготовці, тому за кілька місяців до події, ми ретельно розробляємо всю концепцію весілля, плануємо деталі та розробляємо декор.    Весільна Агенція "L'amour" пропонує Вашій увазі повний комплекс послуг з  організації та проведення екслюзивного та ідеального весілля на найвищому рівні.         ПОСЛУГИ, які надає Весільна Агенція "L'amour". Організація весілля під ключ: розробка стилю весілля, сценарію, послуги весільного координатора, контроль за виконанням надання усіх послуг2. Організація та проведення виїзної церемонії: класична, ВІП та екслюзив.3. Декор та оформлення весілля: Банер, стенд, підсвітка прожекторами або світлодіодами (гірляндами), оформлення столу молодих, арка класична, арка вітальна, оформлення козацького і фуршетного столів, номерки столів.4. Весільна флористика5. Весільна поліграфія: запрошення, бонбоньєрки, гостьова книга, весільна газета.6. Весільні аксесуари7. Шоу програма: презентація про молодят, голуби, оформлення першого танцю( низький дим, бульбашки), піро-техніка. східні танці, живі фігури.8. Оформлення фуршетних столів.9.Співпраця з нашими партнерами: Тамада, Фотограф, відеограф (відеооператор), мизики, Хостес. Хореограф   
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільна Агенція "L'amour""

З нами 5 років