По домовленості

Весільна агенція "Весільні мрії"

Львів

Детальніше про Весільна агенція "Весільні мрії"

Весільна агенція "Весільні мрії"
Весілля - це одна з найважливіших подій в житті кожної людини , коли запам'ятовується, буквально все. Тому весільні запрошення, флористика, весільний кортеж, декор залу, букет нареченої, музичний супровід повинні залишити незабутні враження у молодят і їх гостей. І, звичайно ж,  ця подія мусить бути збережена у вигляді фотографій та весільного фільму. Щоб це свято стало неповторним, його потрібно організувати належним чином, продумати та зважити усі дрібниці. Хтось пам'ятатиме, як красиво були одягнені наречена і наречений, хтось зверне увагу на красу оформлення та творчого задуму, а хтось на стиль та елегантність.
Ми пропонуємо:
1. Організація весілля від А до Я
2. Підбір фотографа
3. Підбір відеооператора
4. Декорування залу, церкви, виїзної церемонії
5. Весільний кортеж
6. Музичний супровід
7. Виїзна церемонія
8. Флористика залу, авто, букет нареченої та бутоньєрка для нареченого
9. Запрошення - оригінальні дизайни, ручна робота
10. Весільний торт
11. Феєрверки, піротехнічні шоу.
Також ми пропонуємо консультацію з організації весілля. Під час 2-х годинної консультації Ви отримаєте детальну інформацію стосовно вибору тамади, музикантів, фотографів, відео операторів, банкетних залів та першого танцю. Консультація заощадить Вам до 75% часу і дасть можливість скористатися 10% знижками на всі послуги, які Ви зможете обрати (на кожну послугу Вам запропонують 3 варіанти відповідно до Вашого бюджету).
За допомогою консультації Ви зможете організувати Ваше свято так, як Ви собі намріяли і заощадити час та гроші.
З нашою допомогою Ваше весілля буде розкішним! 
Довірте нам організацію весілля від А до Я і Ви переконаєтесь, що казка існує, а Ваше весілля буде персональним, унікальним і таким, що запам'ятовується на довгі роки. 
Ми з радістю візьмемо на себе організацію Вашого важливого свята, а всі його приємні миті залишимо Вам. Насолоджуйтесь! 
Весільна агенція "Весільні мрії" Весілля - це одна з найважливіших подій в житті кожної людини , коли запам'ятовується, буквально все. Тому весільні запрошення, флористика, весільний кортеж, декор залу, букет нареченої, музичний супровід повинні залишити незабутні враження у молодят і їх гостей. І, звичайно ж,  ця подія мусить бути збережена у вигляді фотографій та весільного фільму. Щоб це свято стало неповторним, його потрібно організувати належним чином, продумати та зважити усі дрібниці. Хтось пам'ятатиме, як красиво були одягнені наречена і наречений, хтось зверне увагу на красу оформлення та творчого задуму, а хтось на стиль та елегантність. Ми пропонуємо: 1. Організація весілля від А до Я 2. Підбір фотографа 3. Підбір відеооператора 4. Декорування залу, церкви, виїзної церемонії 5. Весільний кортеж 6. Музичний супровід 7. Виїзна церемонія 8. Флористика залу, авто, букет нареченої та бутоньєрка для нареченого 9. Запрошення - оригінальні дизайни, ручна робота 10. Весільний торт 11. Феєрверки, піротехнічні шоу. Також ми пропонуємо консультацію з організації весілля. Під час 2-х годинної консультації Ви отримаєте детальну інформацію стосовно вибору тамади, музикантів, фотографів, відео операторів, банкетних залів та першого танцю. Консультація заощадить Вам до 75% часу і дасть можливість скористатися 10% знижками на всі послуги, які Ви зможете обрати (на кожну послугу Вам запропонують 3 варіанти відповідно до Вашого бюджету). За допомогою консультації Ви зможете організувати Ваше свято так, як Ви собі намріяли і заощадити час та гроші. З нашою допомогою Ваше весілля буде розкішним!  Довірте нам організацію весілля від А до Я і Ви переконаєтесь, що казка існує, а Ваше весілля буде персональним, унікальним і таким, що запам'ятовується на довгі роки.  Ми з радістю візьмемо на себе організацію Вашого важливого свята, а всі його приємні миті залишимо Вам. Насолоджуйтесь! 
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільна агенція "Весільні мрії""

З нами 5 років