По домовленості

Инна Кирьянова

Луцьк

Детальніше про Инна Кирьянова

Новий Рік та Різдво -це улюблені з дитинства свята. Це час чудес, краси, подарунків, здійснення найзаповітніших мрій!Пропонуєм Вам комплексне новорічне оформлення, без кого неможлива святкова атмосфера та гарний настрій. Допоможем  оформити вітрини, торгові площі, приміщення ресторанів, кафе, офісів.
Створимо домашню атмосферу свята за допомогою інтер"єрних композицій з хвої, аксесуарів ручної роботи. Ну і, звичайно, оформим Вашу ялинку за останніми тенденціями моди! Звертайтесь, і ми зробим Ваше свято особливим! 
Новий Рік та Різдво -це улюблені з дитинства свята. Це час чудес, краси, подарунків, здійснення найзаповітніших мрій!Пропонуєм Вам комплексне новорічне оформлення, без кого неможлива святкова атмосфера та гарний настрій. Допоможем  оформити вітрини, торгові площі, приміщення ресторанів, кафе, офісів. Створимо домашню атмосферу свята за допомогою інтер"єрних композицій з хвої, аксесуарів ручної роботи. Ну і, звичайно, оформим Вашу ялинку за останніми тенденціями моди! Звертайтесь, і ми зробим Ваше свято особливим! 
Зв'язок з нами:

Нагороди "Инна Кирьянова"

З нами 5 років

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті