від 450 $

Руслана Магденко та Сергій Магденко

Вінниця вулиця Архітектора Артинова, 12а, Вінниця, Вінницька область, 21000

Детальніше про Руслана Магденко та Сергій Магденко

Ведучий весілля - це особа, що тримає увагу гостей і , водночас, вміє розчинятись у аудиторії, не привертаючи до себе зайвої уваги. Це особа, що може вийти з будь-якої ситуації, розрядити пристрасті гумором і зробити буденне святковим. ми тримаємо під контролем святкову атмосферу і відповідальність за атмосферу самого заходу.
Ведучі, омріяного вами весілля- Руслана та Сергій-основа гарного настрою ваших гостей і успіх усього заходу. Ми знаємо. як обійти гострі моменти і зробити буденне святковим. Наш авторитет це сотні успішних муніципальних заходів і приватних вечірок.
Поєднуємо у виступі шоу номери, пісочну анімацію, всі види візуальних мистецтв, пародійні виступи відомих акторів
Ви мрієте про романтичне весілля, гламурну тусовкучи чи Love partey? Ведучі Event студії святкових подій Magik Сергей & Pуслана – ваш надійний партнер.
Інтелігентна прорама із новими конкурсами, розвагами для всіх вікових категорій гостей дасть вам змогу забути про час і насолоджуватись атмосферою романтичного весілля
Ведучий весілля - це особа, що тримає увагу гостей і , водночас, вміє розчинятись у аудиторії, не привертаючи до себе зайвої уваги. Це особа, що може вийти з будь-якої ситуації, розрядити пристрасті гумором і зробити буденне святковим. ми тримаємо під контролем святкову атмосферу і відповідальність за атмосферу самого заходу. Ведучі, омріяного вами весілля- Руслана та Сергій-основа гарного настрою ваших гостей і успіх усього заходу. Ми знаємо. як обійти гострі моменти і зробити буденне святковим. Наш авторитет це сотні успішних муніципальних заходів і приватних вечірок. Поєднуємо у виступі шоу номери, пісочну анімацію, всі види візуальних мистецтв, пародійні виступи відомих акторів Ви мрієте про романтичне весілля, гламурну тусовкучи чи Love partey? Ведучі Event студії святкових подій Magik Сергей & Pуслана – ваш надійний партнер. Інтелігентна прорама із новими конкурсами, розвагами для всіх вікових категорій гостей дасть вам змогу забути про час і насолоджуватись атмосферою романтичного весілля
Ціна
Зв'язок з нами:

Руслана Магденко та Сергій Магденко FAQ

450$

Ні

Ні

Так

Нагороди "Руслана Магденко та Сергій Магденко"

З нами 5 років