від 200 $

Вадим Лавра

Тернопіль

Детальніше про Вадим Лавра

Збережу кожну мить вашого весілля!

Одягнути біле плаття мріє кожна дівчина ще з дитинства.Я допоможу зберегти назавжди цей чарівний та неповторний для Вас день.
 
  Практикую нестандартний творчий підхід до роботи. Ви плануєте весілля у романтичному, класичному, народному чи будь-якому іншому стилі? Ми узгодимо з Вами наперед всі нюанси та знайдемо особливі та оригінальні художні постановки саме для Вашої пари! Ви обов’язково залишитеся задоволеними.
  У базовий робочий набір входить фотоальбом та слайдшоу з Вашими фотографіями.   За бажанням можлива як розширена програма зйомки протягом двох чи більше днів, так і скорочена. Я врахую усі Ваші побажання та фінансові можливості.
  Також можлива фотозйомка інших урочистих подій з Вашого життя, дітей будь-якого віку, оригінальні портфіоліо та фото сесії,лав-сторі для закоханих. Збережу кожен день і навіть годину на для Вас назавжди.

   Фотозйомка ведеться професійною апаратурою та топовою оптикою.  Проживаю у м.Тернопіль, проте за Вашим бажанням, можливі поїздки  у інші міста чи  країни.
Збережу кожну мить вашого весілля! Одягнути біле плаття мріє кожна дівчина ще з дитинства.Я допоможу зберегти назавжди цей чарівний та неповторний для Вас день.     Практикую нестандартний творчий підхід до роботи. Ви плануєте весілля у романтичному, класичному, народному чи будь-якому іншому стилі? Ми узгодимо з Вами наперед всі нюанси та знайдемо особливі та оригінальні художні постановки саме для Вашої пари! Ви обов’язково залишитеся задоволеними.   У базовий робочий набір входить фотоальбом та слайдшоу з Вашими фотографіями.   За бажанням можлива як розширена програма зйомки протягом двох чи більше днів, так і скорочена. Я врахую усі Ваші побажання та фінансові можливості.   Також можлива фотозйомка інших урочистих подій з Вашого життя, дітей будь-якого віку, оригінальні портфіоліо та фото сесії,лав-сторі для закоханих. Збережу кожен день і навіть годину на для Вас назавжди.    Фотозйомка ведеться професійною апаратурою та топовою оптикою.  Проживаю у м.Тернопіль, проте за Вашим бажанням, можливі поїздки  у інші міста чи  країни.
Ціна
Зв'язок з нами:

Вадим Лавра FAQ

200$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Вадим Лавра"

З нами 5 років