від 450 $

Урбан Ярослав. Для Вас найкраща ЯКІСТЬ та ЦІНА !!!

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Урбан Ярослав. Для Вас найкраща ЯКІСТЬ та ЦІНА !!!

- ВЕСІЛЛЯ. У роботу (450$) входить:
•  Безкоштовна зйомка розписки, якщо вона у передвесільний день
• Безкоштовна дозйомка у післявесільний день (замки Львівщини, природа)
• Зйомка в день весілля з ранку і до двох годин після першого танцю 
• Складання фотокниги, детальна обробка та ретуш фотографій
• Запис готового матеріалу на диск (плюс одна копія)
     ДРУК ФОТОКНИГИ коливається  від 120 до 150$, ціна залежить від кількості та формату сторінок.  Базовий набір 44ст.(30-30см) -120 $. Друк фото в класичний альбом за 50% знижкою. 
  
- NEW!!!  ДОВЕСІЛЬНА  ВІДЕОЗЙОМКА - LOVESTORY    
 
- ФОТОСЕСІЇ -  природа, місто, за містом, студійна фотозйомка. 
 
- ВИПУСКНІ АЛЬБОМИ - ціни: 210-230-250-255-285 грн. ФотоБуки, поліграфія. Ціни різняться від  кількості сторінок, їхнього формату та методу друку. Представлена велика кількість вибору дизайну та цінових варіантів.
 
- ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ ТА СВЯТА
 
Фотозйомки проводяться професійною технікою. Якщо у Вас виникають питання щодо інших умов та деталей фотозйомки - телефонуйте за номерами  вказаними у контактах.
 
 
·         Skype: slavio10
·         ICQ: 371887461
- ВЕСІЛЛЯ. У роботу (450$) входить: •  Безкоштовна зйомка розписки, якщо вона у передвесільний день • Безкоштовна дозйомка у післявесільний день (замки Львівщини, природа) • Зйомка в день весілля з ранку і до двох годин після першого танцю  • Складання фотокниги, детальна обробка та ретуш фотографій • Запис готового матеріалу на диск (плюс одна копія)      ДРУК ФОТОКНИГИ коливається  від 120 до 150$, ціна залежить від кількості та формату сторінок.  Базовий набір 44ст.(30-30см) -120 $. Друк фото в класичний альбом за 50% знижкою.     - NEW!!!  ДОВЕСІЛЬНА  ВІДЕОЗЙОМКА - LOVESTORY       - ФОТОСЕСІЇ -  природа, місто, за містом, студійна фотозйомка.    - ВИПУСКНІ АЛЬБОМИ - ціни: 210-230-250-255-285 грн. ФотоБуки, поліграфія. Ціни різняться від  кількості сторінок, їхнього формату та методу друку. Представлена велика кількість вибору дизайну та цінових варіантів.   - ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ ТА СВЯТА   Фотозйомки проводяться професійною технікою. Якщо у Вас виникають питання щодо інших умов та деталей фотозйомки - телефонуйте за номерами  вказаними у контактах.     ·         Skype: slavio10 ·         ICQ: 371887461
Ціна
Зв'язок з нами:

Урбан Ярослав. Для Вас найкраща ЯКІСТЬ та ЦІН... FAQ

450$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Урбан Ярослав. Для Вас найкраща ЯКІСТЬ та ЦІНА !!!"

З нами 5 років