По домовленості

Театр "Модифікації"

Львів

Детальніше про Театр "Модифікації"


Доброго дня!
Ми театр екстремального мистецтва на ходулях. Співпрацюємо з багатьма агенствами з організації свят. Пропонуємо свою співпрацю з вами!
Пропонуємо відвідати наш сайт: http://tml.in.ua/ Надіємся, що Ви знайдете багато цікавого для себе, а ми, в свою чергу, допоможемо Вам в організації Ваших свят! Аматорський театр-студія екстремального мистецтва «Модифікації», створений 2008 року у місті Львові. Акторський склад театру пропонує широкий спектр послуг, щоб зробити з будь-якої Вашої святкової події справжнє диво. Екстремальні шоу можуть бути підібрані під Ваш особистий стиль та завжди будуть гармонійно поєднуватись з Вашою програмою вечора. Актори створять святковий настрій та здивують різноманітністю кольорів, яскравими та оригінальними костюмами та неперевершеними історіями. Незалежно від того, яку ідею Ви оберете, чи буде це епоха середньовіччя, чи миловидні ангелики, чи стиль модерн, а чи справжнє королівське свято, Ви і Ваші гості залишитесь задоволеними від такої атракції. Театр пропонує виступи ходулістів та паради, шоу-програми, танцювальні номери на ходулях, вогняне-шоу з новими ідеями, а також вогняне шоу на ходулях, виступи мімів, ведучі свят і корпоративів і, звісно ж, живі скульптури. Не зволікайте! Не бійтеся бути щасливими!
Доброго дня! Ми театр екстремального мистецтва на ходулях. Співпрацюємо з багатьма агенствами з організації свят. Пропонуємо свою співпрацю з вами! Пропонуємо відвідати наш сайт: http://tml.in.ua/ Надіємся, що Ви знайдете багато цікавого для себе, а ми, в свою чергу, допоможемо Вам в організації Ваших свят! Аматорський театр-студія екстремального мистецтва «Модифікації», створений 2008 року у місті Львові. Акторський склад театру пропонує широкий спектр послуг, щоб зробити з будь-якої Вашої святкової події справжнє диво. Екстремальні шоу можуть бути підібрані під Ваш особистий стиль та завжди будуть гармонійно поєднуватись з Вашою програмою вечора. Актори створять святковий настрій та здивують різноманітністю кольорів, яскравими та оригінальними костюмами та неперевершеними історіями. Незалежно від того, яку ідею Ви оберете, чи буде це епоха середньовіччя, чи миловидні ангелики, чи стиль модерн, а чи справжнє королівське свято, Ви і Ваші гості залишитесь задоволеними від такої атракції. Театр пропонує виступи ходулістів та паради, шоу-програми, танцювальні номери на ходулях, вогняне-шоу з новими ідеями, а також вогняне шоу на ходулях, виступи мімів, ведучі свят і корпоративів і, звісно ж, живі скульптури. Не зволікайте! Не бійтеся бути щасливими!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Театр "Модифікації""

З нами 5 років

Шоу та розваги на ваше весілля у вашому місті