від 500 $

Тарас Чабан

Львів

Фотографії

Детальніше про Тарас Чабан

Фотозйомка.
Професійний та індивідуальний підхід з урахуванням Ваших побажань.
Працюю на весіллях, урочистих подіях, а також роблю портретні фотосесії, зйомки вагітних, дітей, fashion-фото, фотографії продукції.
Маю досвід роботи в Україні та за кордоном.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Вважаю, що фотограф повинен в першу чергу вирізнятись професійним підходом до своєї справи, вміти вберегти найдорожчі моменти та розкрити найяскравіші миті, при цьому не втрачаючи своєї індивідуальності фото-майстра. До кожної своєї фотографії підходжу дуже особливо, адже в першу чергу дбаю про те, які емоції викликатиме в людей кожен мій знімок.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Гарантую високу якість роботи. Пропоную різні пакети фотопослуг, залежно від ціни.
 
За детальнішою інформацією прошу звертатись за телефоном чи по e-mail.
Фотозйомка. Професійний та індивідуальний підхід з урахуванням Ваших побажань. Працюю на весіллях, урочистих подіях, а також роблю портретні фотосесії, зйомки вагітних, дітей, fashion-фото, фотографії продукції. Маю досвід роботи в Україні та за кордоном.   ------------------------------------------------------------------------------------------------- Вважаю, що фотограф повинен в першу чергу вирізнятись професійним підходом до своєї справи, вміти вберегти найдорожчі моменти та розкрити найяскравіші миті, при цьому не втрачаючи своєї індивідуальності фото-майстра. До кожної своєї фотографії підходжу дуже особливо, адже в першу чергу дбаю про те, які емоції викликатиме в людей кожен мій знімок. -------------------------------------------------------------------------------------------------   Гарантую високу якість роботи. Пропоную різні пакети фотопослуг, залежно від ціни.   За детальнішою інформацією прошу звертатись за телефоном чи по e-mail.
Ціна
Зв'язок з нами:

Тарас Чабан FAQ

500$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Тарас Чабан"

З нами 5 років