від 100 $

Івент-агенція EventPro

Івано-Франківськ

Фотографії

Відео

Детальніше про Івент-агенція EventPro

Компанія Event Pro являється лідером по організації корпоративного відпочинку та розважальних заходів на туристичному комплексі «Буковель» та Крапатському регіоні. Наша агенція тісно співпрацює із п'ятизірковим готелем Radisson Blu Bukovel.
Ми постійно знаходимось на даному курорті, а тому якнайкраще знаємо його можливості і маємо унікальний досвід з організації заходів в даній місцевості Карпат. Неоднорозаво працювали із готелями і закладами курортних містечок Яремче, Татарів, Закарпаття та ін.
До кожного клієнта ми підходимо індивідуально, враховуючи його побажання та вимоги. Наша команда організовує події будь-якого формату на найвищому рівні.
Основні напрямки діяльності нашої компанії:

Гірськолижний корпоративний відпочинок,
Team building-програми,
Зимові та літні програми корпоративного відпочинку,
Організація розваг у Карпатах та на ТК «Буковель»,
Організація урочистих подій, весіль та розважальних заходів на курорті,
Проведення фестивалів
Організація вечірок та шоу-програм.
Компанія Event Pro являється лідером по організації корпоративного відпочинку та розважальних заходів на туристичному комплексі «Буковель» та Крапатському регіоні. Наша агенція тісно співпрацює із п'ятизірковим готелем Radisson Blu Bukovel. Ми постійно знаходимось на даному курорті, а тому якнайкраще знаємо його можливості і маємо унікальний досвід з організації заходів в даній місцевості Карпат. Неоднорозаво працювали із готелями і закладами курортних містечок Яремче, Татарів, Закарпаття та ін. До кожного клієнта ми підходимо індивідуально, враховуючи його побажання та вимоги. Наша команда організовує події будь-якого формату на найвищому рівні. Основні напрямки діяльності нашої компанії: Гірськолижний корпоративний відпочинок, Team building-програми, Зимові та літні програми корпоративного відпочинку, Організація розваг у Карпатах та на ТК «Буковель», Організація урочистих подій, весіль та розважальних заходів на курорті, Проведення фестивалів Організація вечірок та шоу-програм.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Івент-агенція EventPro"

З нами 5 років

Організація Свят на ваше весілля у вашому місті