від 50 $

Валерій Щербак

Львів

Фотографії

Детальніше про Валерій Щербак

 
Ремесло фотографа є, можливо, одним з найдивовижніших, адже воно полягає у фіксації найбільш яскравих проявів навколишнього світу.
 Якщо Вам сподобались мої фотографії і Ви плануєте скористатись моїми послугами,  тоді нам необхідно зустрітися, обговорити деталі, де і коли буде проходити фотозйомка…
В результаті зйомки Ви отримуєте DVD-диски з усіма обробленими фотографіями, друковані фотографії чи фотокнигу з упаковкою.
Детальнішу інформацію про послуги та ціни можна дізнатись за телефоном!
Пишіть, є багато вільних дат!А скільки часу залишилось до вашого весілля? В кращих професійних фотографів та відооператорів графік розписаний на місяці вперед. Не відкладайте на потім!Замовте фотографа прямо зараз!Можливий виїзд по Львівській області та Україні.ЦІНА ДОСТУПНА !!!
  Ремесло фотографа є, можливо, одним з найдивовижніших, адже воно полягає у фіксації найбільш яскравих проявів навколишнього світу.  Якщо Вам сподобались мої фотографії і Ви плануєте скористатись моїми послугами,  тоді нам необхідно зустрітися, обговорити деталі, де і коли буде проходити фотозйомка… В результаті зйомки Ви отримуєте DVD-диски з усіма обробленими фотографіями, друковані фотографії чи фотокнигу з упаковкою. Детальнішу інформацію про послуги та ціни можна дізнатись за телефоном! Пишіть, є багато вільних дат!А скільки часу залишилось до вашого весілля? В кращих професійних фотографів та відооператорів графік розписаний на місяці вперед. Не відкладайте на потім!Замовте фотографа прямо зараз!Можливий виїзд по Львівській області та Україні.ЦІНА ДОСТУПНА !!!
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Валерій Щербак FAQ

50$

Ні

Так

Так

Нагороди "Валерій Щербак"

З нами 5 років