По домовленості

Свадебные платья

Київ

Фотографії

Детальніше про Свадебные платья



Продам вишукану дизайнерську весільну сукню від весільного салону «Фея», колекція "Беліз", 1274-61, Франція, 2013 року, білого кольору на тендітну наречену. Розмір  42/XS, S (проте можна  регулювати стяжкою корсету). Ріст 162 (+ каблук 7 см).
Весільна сукня з розкішним шлейфом, з акцентом на талії, що дуже підкреслює фігуру. Шлейф при необхідності складається конвертом і защібається бантом, розшитим кристалами. Сукня виконана із натурального французького атласу. Низ і корсет сукні вручну повністю розшитий кристалами, бісером і стеклярусом. Корсет ззаду на шнурівці.
Одягнута один раз - в ідеальному стані, після професійної очистки. Купляла сукню в Києві, салоні «Фея».
З сукнею віддаю кільця під сукню, весільний клатч, чохол для зберігання.
В живу виглядає надзвичайно ефектно і вишукано! Кому подобається- дзвоніть, домовимося про примірку. Ціна – 16500 грн. Телефонуйте за номером: +380978823254, Галина.
 
 
 
Продам вишукану дизайнерську весільну сукню від весільного салону «Фея», колекція "Беліз", 1274-61, Франція, 2013 року, білого кольору на тендітну наречену. Розмір  42/XS, S (проте можна  регулювати стяжкою корсету). Ріст 162 (+ каблук 7 см). Весільна сукня з розкішним шлейфом, з акцентом на талії, що дуже підкреслює фігуру. Шлейф при необхідності складається конвертом і защібається бантом, розшитим кристалами. Сукня виконана із натурального французького атласу. Низ і корсет сукні вручну повністю розшитий кристалами, бісером і стеклярусом. Корсет ззаду на шнурівці. Одягнута один раз - в ідеальному стані, після професійної очистки. Купляла сукню в Києві, салоні «Фея». З сукнею віддаю кільця під сукню, весільний клатч, чохол для зберігання. В живу виглядає надзвичайно ефектно і вишукано! Кому подобається- дзвоніть, домовимося про примірку. Ціна – 16500 грн. Телефонуйте за номером: +380978823254, Галина.      
Зв'язок з нами:

Нагороди "Свадебные платья"

З нами 5 років

Весільні сукні на ваше весілля у вашому місті