По домовленості

Музей-ресторан "Арсенал"

Львів

Фотографії

Детальніше про Музей-ресторан "Арсенал"

     Музей-ресторан "Арсенал" знаходиться у серці міста Львова. Незвичний історичний антураж перенесе Вас у часи величі епохи середньовіччя, де Ви зможете відчути себе справжніми лицарями та витонченими леді!
 
Весільний зал від 50 до 80 гостей виконаний у стилі епохи середньовіччя.
Наші переваги: 
- Музей-ресторан "Арсенал" знаходиться у центрі міста!
- Незвичний антураж у стилі епохи середньовіччя додасть родзинку Вашому весіллю та приємно здивує Ваших гостей.- Вишукана європейська, українська та італійська кухня!!!- Відсутня додаткова оплата за оренду залу!
- Немає додаткових відсотків за обслуговування!
- Свій кондитер, яка допоможе з весільною випічкою!
- Професійна допомога в організації весільної шоу-програми (музиканти, ведучі, DJ).       Без додаткових відсотків!
- ВЕЛИЧЕЗНА ПЕРЕВАГА - стаціонарна професійна сценічно-музична апаратура для музичного забезпечення весілля!Суттєва економія!!!- Літня зелена тераса зі столиками та парасольками!!!Будемо раді Вас бачити!
Музей-ресторан "Арсенал".       
     Музей-ресторан "Арсенал" знаходиться у серці міста Львова. Незвичний історичний антураж перенесе Вас у часи величі епохи середньовіччя, де Ви зможете відчути себе справжніми лицарями та витонченими леді!   Весільний зал від 50 до 80 гостей виконаний у стилі епохи середньовіччя. Наші переваги:  - Музей-ресторан "Арсенал" знаходиться у центрі міста! - Незвичний антураж у стилі епохи середньовіччя додасть родзинку Вашому весіллю та приємно здивує Ваших гостей.- Вишукана європейська, українська та італійська кухня!!!- Відсутня додаткова оплата за оренду залу! - Немає додаткових відсотків за обслуговування! - Свій кондитер, яка допоможе з весільною випічкою! - Професійна допомога в організації весільної шоу-програми (музиканти, ведучі, DJ).       Без додаткових відсотків! - ВЕЛИЧЕЗНА ПЕРЕВАГА - стаціонарна професійна сценічно-музична апаратура для музичного забезпечення весілля!Суттєва економія!!!- Літня зелена тераса зі столиками та парасольками!!!Будемо раді Вас бачити! Музей-ресторан "Арсенал".       
Зв'язок з нами:

Нагороди "Музей-ресторан "Арсенал""

З нами 5 років