від 500 $

студія Василя Поповича

Луцьк

Детальніше про студія Василя Поповича

студія Василя Поповича – це молода, креативна команда, що пропонує стильну, професійну відеозйомку у Луцьку та Луцькій області,  інших містах України і закордоном. У наші послуги входять: фото-, відеозйомка подій будь-якого рівня, свят, корпоративів і клубних заходів. Подальший студійний монтаж і оформлення DVD / Blu-Ray дисків, художня обробка фотографій, створення дійсно гарних весільних відео кліпів.
Командна робота фотографа і відео оператора. Якщо крім весільного відео, Ви хочете зробити весільні фотографії, то ми пропонуємо замовити нашого колегу-фотографа. Чому? Причина всім відома – вічна боротьба двох "художників" за гарний ракурс, коли ж працює згуртований колектив, то на Ваших фотографіях практично не буде відеооператора, а в кіно буде по мінімуму фотографа. Ніхто нікому не заважатиме, відеооператор і фотограф будуть гармонійно доповнювати один одного. Це дуже важливо, коли мова йде про якісну роботу фотографа і відеооператора. І нам приємно працювати у своїй команді, тому: Відеоператор + Фотограф = Знижки! P.S. Наш досвід роботи показує, що дійсно відео- та фотозйомку високого рівня можна зробити лише в згуртованій команді професіоналів, які працюють в одному емоційному середовищі, знають і відчувають один одного.
студія Василя Поповича – це молода, креативна команда, що пропонує стильну, професійну відеозйомку у Луцьку та Луцькій області,  інших містах України і закордоном. У наші послуги входять: фото-, відеозйомка подій будь-якого рівня, свят, корпоративів і клубних заходів. Подальший студійний монтаж і оформлення DVD / Blu-Ray дисків, художня обробка фотографій, створення дійсно гарних весільних відео кліпів. Командна робота фотографа і відео оператора. Якщо крім весільного відео, Ви хочете зробити весільні фотографії, то ми пропонуємо замовити нашого колегу-фотографа. Чому? Причина всім відома – вічна боротьба двох "художників" за гарний ракурс, коли ж працює згуртований колектив, то на Ваших фотографіях практично не буде відеооператора, а в кіно буде по мінімуму фотографа. Ніхто нікому не заважатиме, відеооператор і фотограф будуть гармонійно доповнювати один одного. Це дуже важливо, коли мова йде про якісну роботу фотографа і відеооператора. І нам приємно працювати у своїй команді, тому: Відеоператор + Фотограф = Знижки! P.S. Наш досвід роботи показує, що дійсно відео- та фотозйомку високого рівня можна зробити лише в згуртованій команді професіоналів, які працюють в одному емоційному середовищі, знають і відчувають один одного.
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

студія Василя Поповича FAQ

500$

Ні

Ні

Так

Нагороди "студія Василя Поповича"

З нами 5 років