По домовленості

Олена Лапчинська

Львів

Фотографії

Детальніше про Олена Лапчинська

 
Я дуже люблю щасливих людей, а весілля це саме те місце, де протягом цілого дня лунає сміх, цитати про кохання, музика - і як це може не надихати?! 
 Коли наречена обіймає та дякує за те, що в цей особливий для неї день, саме я була поруч з нею - це просто неймовірне відчуття радості.Я вважаю, що кожна людина заслуговує на весілля своєї мрії.
Я буду там, щоб допомогти втілити вашу мрію в реальність. Я з нетерпінням чекаю знайомства з вами, щоб зробити ваше весілля одним із найщасливіших днів у вашому житті!
 
ВЕСІЛЬНИЙ КООРДИНАТОР позбавить Вас від зайвого клопоту та турбот як напередодні весілля, так і на самому святі. Простежить за роботою всіх підрядників, зустріне гостей та вирішить всі непередбачувані ситуації. А найголовніше , дасть можливість розслабитися і не хвилюватися на власному весіллі, адже такий особливий і чарівний день більше ніколи не повториться!
 Я Ваш друг, партнер, порадник, якому максимально можна довіритись і насолоджуватись святом
 
Ваш весільний координатор - Олена
Телефон 097-943-17-04
e-mail  
https://vk.com/wedding_coordinator_lviv
  Я дуже люблю щасливих людей, а весілля це саме те місце, де протягом цілого дня лунає сміх, цитати про кохання, музика - і як це може не надихати?!   Коли наречена обіймає та дякує за те, що в цей особливий для неї день, саме я була поруч з нею - це просто неймовірне відчуття радості.Я вважаю, що кожна людина заслуговує на весілля своєї мрії. Я буду там, щоб допомогти втілити вашу мрію в реальність. Я з нетерпінням чекаю знайомства з вами, щоб зробити ваше весілля одним із найщасливіших днів у вашому житті!   ВЕСІЛЬНИЙ КООРДИНАТОР позбавить Вас від зайвого клопоту та турбот як напередодні весілля, так і на самому святі. Простежить за роботою всіх підрядників, зустріне гостей та вирішить всі непередбачувані ситуації. А найголовніше , дасть можливість розслабитися і не хвилюватися на власному весіллі, адже такий особливий і чарівний день більше ніколи не повториться!  Я Ваш друг, партнер, порадник, якому максимально можна довіритись і насолоджуватись святом   Ваш весільний координатор - Олена Телефон 097-943-17-04 e-mail   https://vk.com/wedding_coordinator_lviv
Зв'язок з нами:

Нагороди "Олена Лапчинська"

З нами 5 років