По домовленості

Відеостудія "RoyalWed"

Луцьк Львів Рівне

Детальніше про Відеостудія "RoyalWed"

Весільне відео преміум-класу. 1-х, 2-х, 3-х камерна зйомка по Україні та закордоном.В роботі використовуємо найпередовіші технології та постійно удосконалюємось.
 Ми досвідчена команда  відеоографів, за багато років тісної співпраці набули не аби-який досвід у даному напрямку та здатні гарантувати високу якість наших послуг, нашим клієнтам.
 Працюємо в м. Луцьку а також здійснюємо виїзди по всій території України. Знімаємо весілля та історії кохання.  Працюємо спостерігаючи за подіями у вільному репортажному стилі, що надає нам змогу задокументувати справжню історію вашого дня.
  Завітайте на наш офіційний сайт RoyalWed.com.ua , чи у соціальну групу ВК. https://vk.com/govorovskyi
Весільне відео преміум-класу. 1-х, 2-х, 3-х камерна зйомка по Україні та закордоном.В роботі використовуємо найпередовіші технології та постійно удосконалюємось.  Ми досвідчена команда  відеоографів, за багато років тісної співпраці набули не аби-який досвід у даному напрямку та здатні гарантувати високу якість наших послуг, нашим клієнтам.  Працюємо в м. Луцьку а також здійснюємо виїзди по всій території України. Знімаємо весілля та історії кохання.  Працюємо спостерігаючи за подіями у вільному репортажному стилі, що надає нам змогу задокументувати справжню історію вашого дня.   Завітайте на наш офіційний сайт RoyalWed.com.ua , чи у соціальну групу ВК. https://vk.com/govorovskyi
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Відеостудія "RoyalWed" FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Відеостудія "RoyalWed""

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті