По домовленості

Наталія Утлова

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Наталія Утлова

 

Є чудові моменти  в житті, які хочеться згадати, переосмислити, повернутися до них  згодом. Це хвилини з яких будується  щастя. Я створюю відображення цих  моментів, проносячи їх крізь час,  адже мені довіряють найцінніше: спогади. Маючи вищу художню освіту я готова запропонувати Вам:

креативний  підхід,
нестандартне рішення,
новий погляд на весільну фотозйомку.
ексклюзивний дизайн та виготовлення весільних фотоальбомів та фотокниг

 В стандартний  пакет послуг по ВЕСІЛЬНІЙ ФОТОЗЙОМЦІ входить:

12-годинна  робота ДВОХ фотографів (від самого  одягання нареченої і, як правило,  до першого танцю). Це дає можливість  отримати значно більше від  того, що задумали. Вдвічі більше  ракурсів, поглядів, рухів і ліній. Вдвічі більше ідей, задоволення і досвіду. Швидкість  та надійність роботи, гарантія бажаного результату – це теж помножте на два! А ще – більше емоцій, реалізованих ідей і зупинених миттєвостей!
індивідуальний підбір місць зйомки;
використання додаткового світла;
обробка всього відзнятого матеріалу;
ретельна художня обробка кращих кадрів;
DVD зі всіма фотографіями для друку і перегляду;
лавсторі, тобто ваша фотосесія до весілля, або після;
+ слайдшоу з ваших  фотографій в подарунок

 
Додатково за вашим бажанням можна виготовити ексклюзивні запрошення на весілля, фотокнигу, продовжити час зйомки після першого танцю.
 Також пропонуємо:

фотозйомку хрещення;
 сімейна та дитяча фотосесія;
фотосесія для портфоліо;
студійна фотосесія.



 

 

Наталя —  0685003591
e-mail: fotonatis@gmail.com
 
  Є чудові моменти  в житті, які хочеться згадати, переосмислити, повернутися до них  згодом. Це хвилини з яких будується  щастя. Я створюю відображення цих  моментів, проносячи їх крізь час,  адже мені довіряють найцінніше: спогади. Маючи вищу художню освіту я готова запропонувати Вам: креативний  підхід, нестандартне рішення, новий погляд на весільну фотозйомку. ексклюзивний дизайн та виготовлення весільних фотоальбомів та фотокниг  В стандартний  пакет послуг по ВЕСІЛЬНІЙ ФОТОЗЙОМЦІ входить: 12-годинна  робота ДВОХ фотографів (від самого  одягання нареченої і, як правило,  до першого танцю). Це дає можливість  отримати значно більше від  того, що задумали. Вдвічі більше  ракурсів, поглядів, рухів і ліній. Вдвічі більше ідей, задоволення і досвіду. Швидкість  та надійність роботи, гарантія бажаного результату – це теж помножте на два! А ще – більше емоцій, реалізованих ідей і зупинених миттєвостей! індивідуальний підбір місць зйомки; використання додаткового світла; обробка всього відзнятого матеріалу; ретельна художня обробка кращих кадрів; DVD зі всіма фотографіями для друку і перегляду; лавсторі, тобто ваша фотосесія до весілля, або після; + слайдшоу з ваших  фотографій в подарунок   Додатково за вашим бажанням можна виготовити ексклюзивні запрошення на весілля, фотокнигу, продовжити час зйомки після першого танцю.  Також пропонуємо: фотозйомку хрещення;  сімейна та дитяча фотосесія; фотосесія для портфоліо; студійна фотосесія.     Наталя —  0685003591 e-mail: fotonatis@gmail.com  
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Наталія Утлова FAQ

по домовленості

Ні

Так

Так

Нагороди "Наталія Утлова"

З нами 5 років