від 150 $

Влад Мирний

Хмельницький

Детальніше про Влад Мирний

 Досвідчений фотограф пропонує зберегти найкращі миті Вашого весілля так, щоб і через багато років всіх вражала якість, краса та щирість ваших фотографій!
Сценарні фотографії, оригінальні та особливі сюжети, всі види прогресивної та модної шлюбної фотографії - все це Ви отримаєте, замовивши мої послуги. 
 До Ваших послуг:
- весільна фотозйомка сценарного характера;
- Love story;
- Trash the dress;
- Let's get married!!!;
-  Our day of happines (додатково може бути зафіксовано у вигляді міні-фільму (25-40 хв.) ).
 Замовивши мене, як фотографа, Ви гарантовано отримаєте:
- 400 відретушованих фотографій, повністю готових до друку;
- фотографії віддаються молодятам на персонально виготовленій флешці найвищої якості (оздобленій оригінально на весільну тематику) задля більшої безпеки зберігання фотографій (диски як носій є недовговічними);
- 4 колажних фотографій (для широкоформатного друку);
- 1 фотографія великого формату в рамці в подарунок;
- набір підготованих та відретушованих фотографій на аватар для соціальних мереж (як окремо молодят, так і в парі) - в подарунок;
- слайдшоу у форматі відео-підсумовання весільної фотосесії;
- по бажанню - всі фотографії фотосесії на диску.
 
Під час замовлення декількох послуг можлива знижка.
 
Я буду радий допомогти Вам зберегти ваш найголовніший день на вічно! 
 
УВАГА! АКЦІЯ! ЗАМОВЛЯЙТЕ МОЇ ПОСЛУГИ ДО 15.03.2012 ТА ОТРИМУЙТЕ ПРАВО ЗАМОВИТИ ФОТОКНИГУ/ВЕСІЛЬНИЙ ФТОАЛЬБОМ ЗА СОБІВАРТІСТЮ!
 Досвідчений фотограф пропонує зберегти найкращі миті Вашого весілля так, щоб і через багато років всіх вражала якість, краса та щирість ваших фотографій! Сценарні фотографії, оригінальні та особливі сюжети, всі види прогресивної та модної шлюбної фотографії - все це Ви отримаєте, замовивши мої послуги.   До Ваших послуг: - весільна фотозйомка сценарного характера; - Love story; - Trash the dress; - Let's get married!!!; -  Our day of happines (додатково може бути зафіксовано у вигляді міні-фільму (25-40 хв.) ).  Замовивши мене, як фотографа, Ви гарантовано отримаєте: - 400 відретушованих фотографій, повністю готових до друку; - фотографії віддаються молодятам на персонально виготовленій флешці найвищої якості (оздобленій оригінально на весільну тематику) задля більшої безпеки зберігання фотографій (диски як носій є недовговічними); - 4 колажних фотографій (для широкоформатного друку); - 1 фотографія великого формату в рамці в подарунок; - набір підготованих та відретушованих фотографій на аватар для соціальних мереж (як окремо молодят, так і в парі) - в подарунок; - слайдшоу у форматі відео-підсумовання весільної фотосесії; - по бажанню - всі фотографії фотосесії на диску.   Під час замовлення декількох послуг можлива знижка.   Я буду радий допомогти Вам зберегти ваш найголовніший день на вічно!    УВАГА! АКЦІЯ! ЗАМОВЛЯЙТЕ МОЇ ПОСЛУГИ ДО 15.03.2012 ТА ОТРИМУЙТЕ ПРАВО ЗАМОВИТИ ФОТОКНИГУ/ВЕСІЛЬНИЙ ФТОАЛЬБОМ ЗА СОБІВАРТІСТЮ!
Ціна
Зв'язок з нами:

Влад Мирний FAQ

150$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Влад Мирний"

З нами 5 років