По домовленості

Салон весільних, вечірніх, випускних суконь VIVA

Харків

Фотографії

Детальніше про Салон весільних, вечірніх, випускних суконь VIVA

Прекрасні наречені, їх подружки і мами!Спеціально для ВАС відкрився НОВИЙ салон «VIVA» в Харкові! Ми представляємо тільки найактуальніші напрями у весільній і вечірній моді за кращими цінами.                                                                                                                                                                           У нас в салоні "VIVA":- Тільки самі нові моделі весільних і вечірніх суконь:
• класичні пишні та сукні асиметричної довжини,
силуетні Плаття"рибки",
сукні в стилі "ампір",
зі шлейфами і без,
в білому і кольорі "айворі"
• більше 25 моделей стильних коротких весільних суконь!
• хутряні накидки, шубки, палантини, мереживні болеро (прокат і продаж)
• вишукані весільні та вечірні сумочки, клатчі, фати, вуалі, капелюшки і ультрамодні прикраси для волосся - стильні аксесуари ручної роботи!
• ціни на моделі з новітньої колекції вже 2013 року:продаж абсолютно нових моделей - до 7500-8500 грн! прокат - 2500 - 4500 грн!
• І ніякої "самодіяльності-самошвейкі", тільки Фабрична якість!
Дивіться  нові роскішні колекції на нашому сайті www.vivasalon.com.ua      Вечірнє або коктейльну сукню від салону «VIVA» може перетворити звичайний корпоратив або День народження в незабутнє свято!Будемо раді допомогти Вам також в організації Вашого свята, і пропонуємо послуги ведучих, фото-, відеозйомки, стилістів, візажистів та багато іншого.Для Вас ми працюємо кожен день з 11.00 до 19.00. У неділю - c 12.00 до 17.00
Пн-вихіднийм.Харків, пр.Леніна, 24 (ст.метро Наукова, поруч з маг.Спортмастер)
тел.057-759-62-71 067-5718202 Новий салон, нові сукні, нові ідеї Вашого свята! До швидкої зустрічі Ваш салон "VIVA"
Прекрасні наречені, їх подружки і мами!Спеціально для ВАС відкрився НОВИЙ салон «VIVA» в Харкові! Ми представляємо тільки найактуальніші напрями у весільній і вечірній моді за кращими цінами.                                                                                                                                                                           У нас в салоні "VIVA":- Тільки самі нові моделі весільних і вечірніх суконь: • класичні пишні та сукні асиметричної довжини, силуетні Плаття"рибки", сукні в стилі "ампір", зі шлейфами і без, в білому і кольорі "айворі" • більше 25 моделей стильних коротких весільних суконь! • хутряні накидки, шубки, палантини, мереживні болеро (прокат і продаж) • вишукані весільні та вечірні сумочки, клатчі, фати, вуалі, капелюшки і ультрамодні прикраси для волосся - стильні аксесуари ручної роботи! • ціни на моделі з новітньої колекції вже 2013 року:продаж абсолютно нових моделей - до 7500-8500 грн! прокат - 2500 - 4500 грн! • І ніякої "самодіяльності-самошвейкі", тільки Фабрична якість! Дивіться  нові роскішні колекції на нашому сайті www.vivasalon.com.ua      Вечірнє або коктейльну сукню від салону «VIVA» може перетворити звичайний корпоратив або День народження в незабутнє свято!Будемо раді допомогти Вам також в організації Вашого свята, і пропонуємо послуги ведучих, фото-, відеозйомки, стилістів, візажистів та багато іншого.Для Вас ми працюємо кожен день з 11.00 до 19.00. У неділю - c 12.00 до 17.00 Пн-вихіднийм.Харків, пр.Леніна, 24 (ст.метро Наукова, поруч з маг.Спортмастер) тел.057-759-62-71 067-5718202 Новий салон, нові сукні, нові ідеї Вашого свята! До швидкої зустрічі Ваш салон "VIVA"
Зв'язок з нами:

Нагороди "Салон весільних, вечірніх, випускних суконь VIVA"

З нами 5 років