від 250 $

Роман Липак

Львів

Фотографії

Детальніше про Роман Липак


Зупинись, мить, я фотографую!
Ми не просто виконуємо свою роботу, ми розділяємо цей день з вами. І не тільки весільний день! Пропонуємо, як подарунок, вирушити у невеличку одноденну подорож для подальшої насолоди фотозйомки у зручний для вас час. Готові відвідати ваше місто, як далеко воно не було б!

Крім фотографа зйомка проводиться за участі людини, яка направлятиме ваш настрій та радість у правильне русло. Ми допоможемо Вам закарбувати усі найпозитивніші і найправдивіші емоції на фотознімках!
Обговорення деталей та перегляд портфоліо можливе при зустрічі.
Зупинись, мить, я фотографую! Ми не просто виконуємо свою роботу, ми розділяємо цей день з вами. І не тільки весільний день! Пропонуємо, як подарунок, вирушити у невеличку одноденну подорож для подальшої насолоди фотозйомки у зручний для вас час. Готові відвідати ваше місто, як далеко воно не було б! Крім фотографа зйомка проводиться за участі людини, яка направлятиме ваш настрій та радість у правильне русло. Ми допоможемо Вам закарбувати усі найпозитивніші і найправдивіші емоції на фотознімках! Обговорення деталей та перегляд портфоліо можливе при зустрічі.
Ціна
Зв'язок з нами:

Роман Липак FAQ

250$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Роман Липак"

З нами 5 років