По домовленості

Riviera Hotel&Restaurant

Івано-Франківськ

Фотографії

Детальніше про Riviera Hotel&Restaurant

Гостинно запрошуємо жителів та гостей міста Івано-Франківськ відвідати наш ресторан "Рів'єра", який ідеально підходить для проведення корпоративних вечірок, банкетів, проведення весіль та інших святкувань.
 На Ваш вибір - два просторих зали (на 160 та 130 осіб). Затишна і тепла атмосфера, приємний музичний супровід, вишукані страви європейської і української кухні не залишать байдужим жодного нашого гостя.
Ми гарантуємо індивідуальний підхід та увагу до Ваших побажань, влаштуємо незабутнє свято, бездоганну організацію та проведення урочистостей. Професійний сервіс, гостинність і привітність персоналу чекають на Вас в нашому ресторані "Рів'єра".
Гостинно запрошуємо жителів та гостей міста Івано-Франківськ відвідати наш ресторан "Рів'єра", який ідеально підходить для проведення корпоративних вечірок, банкетів, проведення весіль та інших святкувань.  На Ваш вибір - два просторих зали (на 160 та 130 осіб). Затишна і тепла атмосфера, приємний музичний супровід, вишукані страви європейської і української кухні не залишать байдужим жодного нашого гостя. Ми гарантуємо індивідуальний підхід та увагу до Ваших побажань, влаштуємо незабутнє свято, бездоганну організацію та проведення урочистостей. Професійний сервіс, гостинність і привітність персоналу чекають на Вас в нашому ресторані "Рів'єра".
Зв'язок з нами:

Нагороди "Riviera Hotel&Restaurant"

З нами 5 років