По домовленості

Ресторан–клуб "Атмосфера"

Львів

Детальніше про Ресторан–клуб "Атмосфера"

 
В центрі старовинного міста Львова розмістився ресторан європейської креативної кухні «АТМОСФЕРА».

Заклад пропонує Вам 4 різні зали: ресторан (де є сцена, екран, експозиції мистецьких робіт), кабінет (VIP-зал, де Вам запропонують індивідуальний підхід, можливість створити свою власну атмосферу), бар (де Вас очікує більше 140 коктейлів у коктейльній карті) та кальян-зала.
Сучасний інтер’єр у поєднанні зі справжніми оборонними мурами 15 ст. створюють особливу атмосферу легкості та чуттєвості. 
У ресторані, який розрахований на 70 осіб у форматі банкету та 120 у форматі фуршету, Ви можете смачно пообідати або повечеряти, привітний персонал запропонує Вам посмакувати польською, угорською, італійською, іспанською, середземноморською та українською кухнями.
 Графік роботи пн-чт:12.00-24.00, пт-сб:12.00-3.00 
  В центрі старовинного міста Львова розмістився ресторан європейської креативної кухні «АТМОСФЕРА». Заклад пропонує Вам 4 різні зали: ресторан (де є сцена, екран, експозиції мистецьких робіт), кабінет (VIP-зал, де Вам запропонують індивідуальний підхід, можливість створити свою власну атмосферу), бар (де Вас очікує більше 140 коктейлів у коктейльній карті) та кальян-зала. Сучасний інтер’єр у поєднанні зі справжніми оборонними мурами 15 ст. створюють особливу атмосферу легкості та чуттєвості.  У ресторані, який розрахований на 70 осіб у форматі банкету та 120 у форматі фуршету, Ви можете смачно пообідати або повечеряти, привітний персонал запропонує Вам посмакувати польською, угорською, італійською, іспанською, середземноморською та українською кухнями.  Графік роботи пн-чт:12.00-24.00, пт-сб:12.00-3.00 
Зв'язок з нами:

Нагороди "Ресторан–клуб "Атмосфера""

З нами 5 років