По домовленості

Надія - макіяж для Вас!

Рівне

Фотографії

Детальніше про Надія - макіяж для Вас!

Пропоную професійний макіяж на Ваше свято!
Будь то весілля, вечірка, випускний чи день народження - залишайтесь вишуканною, неповторною і впевненною в собі весь день!
 
Ми пропонуємо:- Високу якість косметики;
- Професійний макіяж ( весільний, вечірній, денний, випускний, макіяж для фото-зйомок);
- Підбір косметики відповідно до Вашого типу обличчя;
- Безкоштовний пробний макіяж ( при замовленні Весільного макіяжу )  Пробний макіяж ( один ) на випускний - 35% від вартості.  Всі остальні пробні макіяжі платні.; 
- Виїзд спеціаліста до дому;
- Враховуються побажання клієнта. 
 
Наші ціни Вам сподобаються.
Для Наречених є цікаві пропозиції.Для постійних клієнток діє гнучка система знижок.  Всі запитання можете задавати за номерами телефонів, або писати на моїй персональній сторінці в ВК.
 
Пропоную професійний макіяж на Ваше свято! Будь то весілля, вечірка, випускний чи день народження - залишайтесь вишуканною, неповторною і впевненною в собі весь день!   Ми пропонуємо:- Високу якість косметики; - Професійний макіяж ( весільний, вечірній, денний, випускний, макіяж для фото-зйомок); - Підбір косметики відповідно до Вашого типу обличчя; - Безкоштовний пробний макіяж ( при замовленні Весільного макіяжу )  Пробний макіяж ( один ) на випускний - 35% від вартості.  Всі остальні пробні макіяжі платні.;  - Виїзд спеціаліста до дому; - Враховуються побажання клієнта.    Наші ціни Вам сподобаються. Для Наречених є цікаві пропозиції.Для постійних клієнток діє гнучка система знижок.  Всі запитання можете задавати за номерами телефонів, або писати на моїй персональній сторінці в ВК.  
Зв'язок з нами:

Нагороди "Надія - макіяж для Вас!"

З нами 5 років