По домовленості

Продаю розкішне весільне плаття від David`s Bridal

Львів

Фотографії

Детальніше про Продаю розкішне весільне плаття від David`s Bridal

Кожна наречена хоче бути чарівною на своєму весіллі, надзвичайну роль у цій справі має ваше весільне плаття! Мені вдалося підкорити погляди і серця усіх людей, які бачили мене у цьому прекрасному вбранні! Цього ж і вам бажаю!!!
Продаю розкішне весільне плаття від David’s Bridal! Виготовлене воно в Америці. Пошиття сукні фабричне, усі виточки, шви - виконані бездоганно. Оздоблення (бісером, мереживом) - все ручна робота!!! Ззаду на платті великий бант та розкішний шлейф, які надають йому величі та елегантності. Ви не знайдете жодного аналога в Україні!!!! Сукня в дуже хорошому стані.
Будьте неперевершеними в це велике свято!!!
Кожна наречена хоче бути чарівною на своєму весіллі, надзвичайну роль у цій справі має ваше весільне плаття! Мені вдалося підкорити погляди і серця усіх людей, які бачили мене у цьому прекрасному вбранні! Цього ж і вам бажаю!!! Продаю розкішне весільне плаття від David’s Bridal! Виготовлене воно в Америці. Пошиття сукні фабричне, усі виточки, шви - виконані бездоганно. Оздоблення (бісером, мереживом) - все ручна робота!!! Ззаду на платті великий бант та розкішний шлейф, які надають йому величі та елегантності. Ви не знайдете жодного аналога в Україні!!!! Сукня в дуже хорошому стані. Будьте неперевершеними в це велике свято!!!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Продаю розкішне весільне плаття від David`s Bridal"

З нами 5 років