По домовленості

Політ на повітряній кулі

Львів

Фотографії

Детальніше про Політ на повітряній кулі

         Політ на повітряній кулі.
Запрошуємо Вас до захоплюючої екскурсії на повітряній кулі!
Польоти можемо здійснювати круглий рік і по всій території Украни. В Львівській області літаємо: Олесько (над замками), Трускавець, Східнилця (Карпати), Славське та нд іншими цікавими місцями. Камянець-Подільському, Тернополі та обл. та інших містах.          Повітряна прогулянка.
Вся прогулянка займає близько 3-4 години: знайомство з командою;виїзд на місце старту аеростата;постановка аеростата(при бажанні можна приймати участь);політ (триває політ орієнтовно 1 годину);посадка ;посвята у повітроплавці з шампанським;подорож на місце зустрічі.
Незабутні враження  ГАРАНТОВАНО!!!
         Політ на повітряній кулі. Запрошуємо Вас до захоплюючої екскурсії на повітряній кулі! Польоти можемо здійснювати круглий рік і по всій території Украни. В Львівській області літаємо: Олесько (над замками), Трускавець, Східнилця (Карпати), Славське та нд іншими цікавими місцями. Камянець-Подільському, Тернополі та обл. та інших містах.          Повітряна прогулянка. Вся прогулянка займає близько 3-4 години: знайомство з командою;виїзд на місце старту аеростата;постановка аеростата(при бажанні можна приймати участь);політ (триває політ орієнтовно 1 годину);посадка ;посвята у повітроплавці з шампанським;подорож на місце зустрічі. Незабутні враження  ГАРАНТОВАНО!!!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Політ на повітряній кулі"

З нами 5 років