По домовленості

Паша Дмитришин

Рівне

Фотографії

Детальніше про Паша Дмитришин

Маємо багатий досвід у проведенні різноманітних свят, дитячих днів народжень, весіль, корпоративів, днів міста, відкриттів салонів і магазинів, та організації інших урочистих подій. Саме у нас Ви знайдете ексклюзивні номери, які не побачите на території західної України.
Станом на 2011–2012 рр. ми пропонуємо наступні послуги:

тамада, ведучий, конферанс (весілля, ювілеї, концерти)
клоуни, пірати, Мальвіна, Буратіно та інші персонажі з дитячих казок
Шоу Гігантських мильних бульбашок (бульки розміром від 2 до 10 м радіусом  в 1,5 м)
фокуси
салюти (від 250 грн до нескінченності, обслуговуємо як державні так і приватні свята)
піротехніка для першого весільного танцю (пірофонтани, хлопушки тощо)
фаєр-шоу (танці з вогнем, піропої, стафи, віяла)
ходулісти (роздача листівок, кульок, проведення конкурсів)
живі статуї
бульбашкова машина (випускає близько 1000 бульбашок діаметром 5–10 см за 1 хвилину)
будинок привидів (атракціон для малечі)
міми
ростові лялькі (Міккі-Маус, Губка Боб)
"Контужені лікарі"  (ідеально підходять для проведення корпоративів , "дівішніків", та анімації в Н.К.)

Наша команда постійно співпрацює з ТРЦ Екватор, ТРЦ Чайка, ТРЦ NOVUS, дитячим розважальним центром Леопарк, Київстар, Viessmann, Воля ТВ, Mazda…
Засновник компанії — Павло Дмитришин, для дітей просто клоун Боба.
Маємо багатий досвід у проведенні різноманітних свят, дитячих днів народжень, весіль, корпоративів, днів міста, відкриттів салонів і магазинів, та організації інших урочистих подій. Саме у нас Ви знайдете ексклюзивні номери, які не побачите на території західної України. Станом на 2011–2012 рр. ми пропонуємо наступні послуги: тамада, ведучий, конферанс (весілля, ювілеї, концерти) клоуни, пірати, Мальвіна, Буратіно та інші персонажі з дитячих казок Шоу Гігантських мильних бульбашок (бульки розміром від 2 до 10 м радіусом  в 1,5 м) фокуси салюти (від 250 грн до нескінченності, обслуговуємо як державні так і приватні свята) піротехніка для першого весільного танцю (пірофонтани, хлопушки тощо) фаєр-шоу (танці з вогнем, піропої, стафи, віяла) ходулісти (роздача листівок, кульок, проведення конкурсів) живі статуї бульбашкова машина (випускає близько 1000 бульбашок діаметром 5–10 см за 1 хвилину) будинок привидів (атракціон для малечі) міми ростові лялькі (Міккі-Маус, Губка Боб) "Контужені лікарі"  (ідеально підходять для проведення корпоративів , "дівішніків", та анімації в Н.К.) Наша команда постійно співпрацює з ТРЦ Екватор, ТРЦ Чайка, ТРЦ NOVUS, дитячим розважальним центром Леопарк, Київстар, Viessmann, Воля ТВ, Mazda… Засновник компанії — Павло Дмитришин, для дітей просто клоун Боба.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Паша Дмитришин"

З нами 5 років

Шоу та розваги на ваше весілля у вашому місті