По домовленості

Оренда Панди 2,6 м

Луцьк

Фотографії

Детальніше про Оренда Панди 2,6 м

Ви організовуєте свято і не знаєте з чого почати - тоді запросіть у гості Панду, яка розвеселить як дорослих так і малят, та залишить приємні враження та незабутній настрій! Ми допоможаемо розрекламувати ваш магазин, бар, кафе, ресторан та розвеселимо вас та ваших гостей на ВЕСІЛЛІ, ДНІ НАРОДЖЕННІ, ЮВІЛЕЇ та КОРПОРАТИВІ! Висота ПАНДИ - 2,6 м.
На весіллі ПАНДА зустрічає гостей, танцює ламбаду з молодятами та гостями, грається з дітками і є чудовим доповненням до фотосесії!!!!
095 55 44 55 8 - Ольга та Вадимe-mail: svadba.ua@mail.ru
Ви організовуєте свято і не знаєте з чого почати - тоді запросіть у гості Панду, яка розвеселить як дорослих так і малят, та залишить приємні враження та незабутній настрій! Ми допоможаемо розрекламувати ваш магазин, бар, кафе, ресторан та розвеселимо вас та ваших гостей на ВЕСІЛЛІ, ДНІ НАРОДЖЕННІ, ЮВІЛЕЇ та КОРПОРАТИВІ! Висота ПАНДИ - 2,6 м. На весіллі ПАНДА зустрічає гостей, танцює ламбаду з молодятами та гостями, грається з дітками і є чудовим доповненням до фотосесії!!!! 095 55 44 55 8 - Ольга та Вадимe-mail: svadba.ua@mail.ru
Зв'язок з нами:

Нагороди "Оренда Панди 2,6 м"

З нами 5 років

Організація Свят на ваше весілля у вашому місті