від 250 $

OMNIA fire-show

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про OMNIA fire-show

Вогняне та піротехнічне шоу - це та частина Вашого свята, яка обов'язково запам'ятається усім Вашим гостям. Популярні весільні дати резервуються дуже швидко, тож поспішайте замовити виступ від OMNIA fire show! 


Ми підберемо найкращий варіант шоу саме для Вашого свята;
Самостійно владнаємо усі технічні деталі;
Приїдемо власним автомобілем;
Створимо неповторний настрій для Вас та Ваших гостей. 

Ми регулярно створємо нові постановки та додаємо у них новий реквізит. Кожне наше шоу відрізняється від інших. Ми пропонуємо найширший спектр шоу-програм за кількістю артистів, номерів та різноманітного реквізиту, тривалістю та різнобарвністю. Ми любимо те, що робимо, і хочемо цим поділитись =)
Вогняне та піротехнічне шоу - це та частина Вашого свята, яка обов'язково запам'ятається усім Вашим гостям. Популярні весільні дати резервуються дуже швидко, тож поспішайте замовити виступ від OMNIA fire show!  Ми підберемо найкращий варіант шоу саме для Вашого свята; Самостійно владнаємо усі технічні деталі; Приїдемо власним автомобілем; Створимо неповторний настрій для Вас та Ваших гостей.  Ми регулярно створємо нові постановки та додаємо у них новий реквізит. Кожне наше шоу відрізняється від інших. Ми пропонуємо найширший спектр шоу-програм за кількістю артистів, номерів та різноманітного реквізиту, тривалістю та різнобарвністю. Ми любимо те, що робимо, і хочемо цим поділитись =)
Послуги
Зв'язок з нами:

OMNIA fire-show FAQ

250$

Нагороди "OMNIA fire-show"

З нами 5 років

Шоу та розваги на ваше весілля у вашому місті