По домовленості

Оренда шоколадного фонтану

Тернопіль

Детальніше про Оренда шоколадного фонтану

Шоколадна насолода-оренда шоколадного фонтану для Вашого свята!!!!!!!!!!!!!

Хочете здивувати Ваших гостей чимось незвичайним?
Візьміть в оренду фонтан для шоколаду - і Ваше застілля запам'ятається їм назавжди!
Цей диво-прилад виробляє справжні шоколадні ріки! Ви можете вибирати з усього різноманіття шоколаду - від молочного, білого до фіолетового та рожевого. Опускайте в нього полуниці, зефір, шматочки банана, печиво, кульки морозива - і насолоджуйтеся вишуканим смаком!
Фонтан для шоколаду ідеально підходить як для святкування Дня Народження, дитячого свята так і для весілля та корпоративів.
Ціна 350 грн.
У вартість оренди входить: обладнання, необхідна кількість шоколаду(3літри), шпажки для фруктів, посуд та серветки, декорування фонтану тканиною під колір Вашого свята!
Працюємо в м. Тернопіль та по-області.
 
 
Шоколадна насолода-оренда шоколадного фонтану для Вашого свята!!!!!!!!!!!!! Хочете здивувати Ваших гостей чимось незвичайним? Візьміть в оренду фонтан для шоколаду - і Ваше застілля запам'ятається їм назавжди! Цей диво-прилад виробляє справжні шоколадні ріки! Ви можете вибирати з усього різноманіття шоколаду - від молочного, білого до фіолетового та рожевого. Опускайте в нього полуниці, зефір, шматочки банана, печиво, кульки морозива - і насолоджуйтеся вишуканим смаком! Фонтан для шоколаду ідеально підходить як для святкування Дня Народження, дитячого свята так і для весілля та корпоративів. Ціна 350 грн. У вартість оренди входить: обладнання, необхідна кількість шоколаду(3літри), шпажки для фруктів, посуд та серветки, декорування фонтану тканиною під колір Вашого свята! Працюємо в м. Тернопіль та по-області.    
Зв'язок з нами:

Нагороди "Оренда шоколадного фонтану"

З нами 5 років