від 300 $

Still Moments

Львів

Фотографії

Детальніше про Still Moments

Якісне класичне фото для Вас!
 
У Вас скоро весілля?
Ви хочете запамятати цей день на все життя?
Але нажаль память не довговічна і навіть самі яскраві події життя рано чи пізно забуваються.
І через декілька років ваша дитина запитає: "А що таке весілля? А як це було?" Тоді Ви дістанете з полички великий весільний альбом і з великим задоволенням в голосі почнете коментувати кожну фотографію....
Потім дістанете диск і, забувши про всі справи, сядете разом дивитись весільний фільм, відповідаючи на всі питання малого чада....і декілька годин пролетять як одна мить.
Повірте, потім Вас ще багато разів будуть просити поставити фільм знову і знову....
Нам хочеться лишити приємний та незабутній спогад про цей день для Вас!
Якісне класичне фото для Вас!   У Вас скоро весілля? Ви хочете запамятати цей день на все життя? Але нажаль память не довговічна і навіть самі яскраві події життя рано чи пізно забуваються. І через декілька років ваша дитина запитає: "А що таке весілля? А як це було?" Тоді Ви дістанете з полички великий весільний альбом і з великим задоволенням в голосі почнете коментувати кожну фотографію.... Потім дістанете диск і, забувши про всі справи, сядете разом дивитись весільний фільм, відповідаючи на всі питання малого чада....і декілька годин пролетять як одна мить. Повірте, потім Вас ще багато разів будуть просити поставити фільм знову і знову.... Нам хочеться лишити приємний та незабутній спогад про цей день для Вас!
Ціна
Зв'язок з нами:

Still Moments FAQ

300$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Still Moments"

З нами 5 років