від 4500 грн.

Дует Оксана та Віктор

Рівне Рівненська обл, м.Гоща

Детальніше про Дует Оксана та Віктор

Левову частку піднесеного настрою на святкових подіях створюють саме музиканти. Тому в своїй діяльності ми намагаємось максимально підняти планку весело-запального настрою та втримувати її на висоті впродовж всього святкового дійства. Цьому сприяє наш репертуар і манера його виконання: майже всі пісні в ньому є загальновідомими та популярними (від 70-х і до сьогодні). Наш звук збагачений присутністю в ньому гітари, яка в залежності від музичного твору може звучати від романтично-співучого до потужно-драйвового.
  «Пісня-за-піснею, пісня-за-піснею і тільки в ціль» - ось наше кредо на Вашому святі. А ще ми щедро поділимось з Вами своєю запальною, доброю та позитивною енергетикою, створимо дух справжнього свята. Святкуймо разом!
 Подивитись відео з нашим музичним супроводом можна тут:
https://youtu.be/h5qyWSHZf_U
https://youtu.be/41COFqEPU4E
https://youtu.be/YTRnKKudWeM
https://www.youtube.com/watch?v=LV9WUYPaBvA&feature=youtu.be
Наш сайт:
http://duetmuzychukiv.jimdo.com/
Левову частку піднесеного настрою на святкових подіях створюють саме музиканти. Тому в своїй діяльності ми намагаємось максимально підняти планку весело-запального настрою та втримувати її на висоті впродовж всього святкового дійства. Цьому сприяє наш репертуар і манера його виконання: майже всі пісні в ньому є загальновідомими та популярними (від 70-х і до сьогодні). Наш звук збагачений присутністю в ньому гітари, яка в залежності від музичного твору може звучати від романтично-співучого до потужно-драйвового.   «Пісня-за-піснею, пісня-за-піснею і тільки в ціль» - ось наше кредо на Вашому святі. А ще ми щедро поділимось з Вами своєю запальною, доброю та позитивною енергетикою, створимо дух справжнього свята. Святкуймо разом!  Подивитись відео з нашим музичним супроводом можна тут: https://youtu.be/h5qyWSHZf_U https://youtu.be/41COFqEPU4E https://youtu.be/YTRnKKudWeM https://www.youtube.com/watch?v=LV9WUYPaBvA&feature=youtu.be Наш сайт: http://duetmuzychukiv.jimdo.com/
Ціна
Послуги
Зв'язок з нами:

Дует Оксана та Віктор FAQ

3500грн.

Нагороди "Дует Оксана та Віктор"

З нами 5 років