По домовленості

Nina Lishchuk Photography

Київ

Фотографії

Детальніше про Nina Lishchuk Photography

Девіз: "Все, що робиш, потрібно робити креативно, навіть якщо здійснюєш безумство!"
Пропоную весільну,  передвесільну, портретну, репортажну зйомку. Разм ми напишемо історії вашого кохання і покажемо найяскравіші емоції. 
 Кожен клієн особисто для себе може обрати набір послуг, ми потурбуємось про те, щоб кожен момент Вашого щастя був збережений на фото. Буду рада запропонувати вам знижки на подальшу співпрацю.
Весняна пропозиція
10% знажка у весняний та зимовий сезон.
Фотоосвіта: 2008 - 2010 Нью-Йоркський інститут фотографії, «Повний курс професійної фотографії» (New York Institute of Photography, Complete Course in Professional Photography)
Кар'єру почала у Національна інформаційна агенція «Укрінформ», працювала фотокором таких видань як "Статус. Економічні відомості", "Сіті Лайв", Kodak Event Imagine Solution, USA, «Віче-інформ» м. Луцьк - редактор відділу фотоілюстрацій та ін.
Фотографую понад 7 років, фотографії відзначались у міжнародних та всеукраїнських конкурсах, виставках.
тел. 093 723 62 90
e-mail ninelutsk(a)gmail.com 
 
Девіз: "Все, що робиш, потрібно робити креативно, навіть якщо здійснюєш безумство!" Пропоную весільну,  передвесільну, портретну, репортажну зйомку. Разм ми напишемо історії вашого кохання і покажемо найяскравіші емоції.   Кожен клієн особисто для себе може обрати набір послуг, ми потурбуємось про те, щоб кожен момент Вашого щастя був збережений на фото. Буду рада запропонувати вам знижки на подальшу співпрацю. Весняна пропозиція 10% знажка у весняний та зимовий сезон. Фотоосвіта: 2008 - 2010 Нью-Йоркський інститут фотографії, «Повний курс професійної фотографії» (New York Institute of Photography, Complete Course in Professional Photography) Кар'єру почала у Національна інформаційна агенція «Укрінформ», працювала фотокором таких видань як "Статус. Економічні відомості", "Сіті Лайв", Kodak Event Imagine Solution, USA, «Віче-інформ» м. Луцьк - редактор відділу фотоілюстрацій та ін. Фотографую понад 7 років, фотографії відзначались у міжнародних та всеукраїнських конкурсах, виставках. тел. 093 723 62 90 e-mail ninelutsk(a)gmail.com   
Ціна
Зв'язок з нами:

Nina Lishchuk Photography FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Nina Lishchuk Photography"

З нами 5 років