По домовленості

Night club "Picasso"

Львів м. Львів, вул. Зелена, 88

Детальніше про Night club "Picasso"

Ідея створення клубу «Picasso» народилася в середині 90-х у середовищі львівських митців і, відповідно, першою його домівкою була Львівська академія мистецтв. Клуб завдяки своїй креативності та розмаїттю тематичних заходів, швидко набув популярності серед творчої молоді та шанувальників клубного відпочинку.

Втілення нових ідей та збільшення поціновувачів клубного дозвілля вимагали розширення і змін. У 1997 році місцем нової „приписки” клубу „Picasso” стало приміщення колишнього кінотеатру „Байка” на вулиці Зеленій, 88, який був збудований ще у 1931 році відомим архітектором Домініком Вуховичем (Dominik Wuchowicz) і згодом перейменований на кінотеатр „Зірка”. Старовинна архітектура приміщення і напрочуд затишний куточок старовинного Львова – щоразу приваблюють все більше любителів креативного клубного відпочинку.

Романтичності і загадковості атмосфері клубу додає скверик, який тягнеться від клубу «Picasso » до вулиці Водогінної, в якому 1950—1970-х була циганська слобідка з конюшнями і до цього часу тут незримо витає дух циганських запальних вечірок.
13 червня 2009 року біля входу у клуб, з нагоди його 12-ліття, встановлено перший в Україні пам’ятник Пабло Пікассо.

Кухня

Свою популярність і визнання клуб здобув не лише вишуканим дизайном в стилі Пікассо, а й надзвичайно смачними стравами. Пабло Пікассо свою перевагу віддавав корисній і смачній їжі. Однією із його дружин була балерина-слов‘янка, яка привчила творця до слов‘янських традиційних страв. Тому в меню нашого кафе, яке працює з 12.00 до 17.00, поєднуються оригінальні страви європейської кухні і традиційний смак українських наїдків.

Інтер’єр

Клуб „Picasso” розташований в затишному і зеленому куточку міста, неподалік від центру. Зайшовши всередину, Ви поринете в особливу атмосферу великого Митця та його творінь. В клубі «Picasso» Ви будете почувати себе комфортно і чудово завдяки двом ярусам по периметру залу та унікальній мобільній сцені. В залі репродукції портретів та картин Пабло Пікассо, оформлення витримане в тонах, які змусять втратити Вас лік часу у затишній, цікавій та компанійській атмосфері. Тематичні вечірки в стилі диско, рок і джаз концертів, виступи молодих і зіркових виконавців збирають львів’ян різних поколінь.Кожна подія в клубі стає для його учасників незабутнім відпочинком.
Ідея створення клубу «Picasso» народилася в середині 90-х у середовищі львівських митців і, відповідно, першою його домівкою була Львівська академія мистецтв. Клуб завдяки своїй креативності та розмаїттю тематичних заходів, швидко набув популярності серед творчої молоді та шанувальників клубного відпочинку. Втілення нових ідей та збільшення поціновувачів клубного дозвілля вимагали розширення і змін. У 1997 році місцем нової „приписки” клубу „Picasso” стало приміщення колишнього кінотеатру „Байка” на вулиці Зеленій, 88, який був збудований ще у 1931 році відомим архітектором Домініком Вуховичем (Dominik Wuchowicz) і згодом перейменований на кінотеатр „Зірка”. Старовинна архітектура приміщення і напрочуд затишний куточок старовинного Львова – щоразу приваблюють все більше любителів креативного клубного відпочинку. Романтичності і загадковості атмосфері клубу додає скверик, який тягнеться від клубу «Picasso » до вулиці Водогінної, в якому 1950—1970-х була циганська слобідка з конюшнями і до цього часу тут незримо витає дух циганських запальних вечірок. 13 червня 2009 року біля входу у клуб, з нагоди його 12-ліття, встановлено перший в Україні пам’ятник Пабло Пікассо. Кухня Свою популярність і визнання клуб здобув не лише вишуканим дизайном в стилі Пікассо, а й надзвичайно смачними стравами. Пабло Пікассо свою перевагу віддавав корисній і смачній їжі. Однією із його дружин була балерина-слов‘янка, яка привчила творця до слов‘янських традиційних страв. Тому в меню нашого кафе, яке працює з 12.00 до 17.00, поєднуються оригінальні страви європейської кухні і традиційний смак українських наїдків. Інтер’єр Клуб „Picasso” розташований в затишному і зеленому куточку міста, неподалік від центру. Зайшовши всередину, Ви поринете в особливу атмосферу великого Митця та його творінь. В клубі «Picasso» Ви будете почувати себе комфортно і чудово завдяки двом ярусам по периметру залу та унікальній мобільній сцені. В залі репродукції портретів та картин Пабло Пікассо, оформлення витримане в тонах, які змусять втратити Вас лік часу у затишній, цікавій та компанійській атмосфері. Тематичні вечірки в стилі диско, рок і джаз концертів, виступи молодих і зіркових виконавців збирають львів’ян різних поколінь.Кожна подія в клубі стає для його учасників незабутнім відпочинком.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Night club "Picasso""

З нами 5 років