По домовленості

Moment-Witness Photography

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Moment-Witness Photography

ФОТОСТУДІЯ "Moment-Witness Photography"
Життя - Неповторне!
***
***НОВИНКА   Виготовляємо дитячі альбоми.
***
Професійна фотозйомка:
- весільна; - Love Story; - сімейна; - потрфоліо моделі; - рекламна; - репортаж; - портрет.
Виготовлення альбомів:
- дитячі; - шкільні; - випускні; - весільні альбоми (традиційні, фотокниги+дизвйн).
Виготовлення та монтаж слайд-шоу високої якості (Full HD).
Працюємо у Львові та за його межами! Професійний, індивідуальний та творчий підхід до кожного клієнта! Працюємо з обладнанням профеійного класу від фірм NIKON та CANON. Гарантуємо якість та хороший настрій :) !!!
***
Пропонуємо кілька пакетів весільних фотопослуг:
Мінімальний (Зйомка дня весілля від одягання до знімання вельну + DVD із всіма фотографіями + оброблені фото);
Весілля+Love Story (Передвесільна зйомка + виготовлення слайд-шоу високої якості Full HD + показ на весіллі, як елемент весільної забави + Зйомка дня весілля від одягання до знімання вельну + DVD із всіма фотографіями + фотоальбом на 30 фотографій розміром 21х30);
VIP (Працює 2 фотографи + передвесільна зйомка + виготовлення слайд-шоу високої якості Full HD + показ на весіллі, як елемент весільної забави + Зйомка дня весілля від одягання до знімання вельну + DVD із всіма фотографіями + фотоальбом на 30 фотографій розміром 21х30).
*За бажанням клієнта можливі зміни у пакетах весільних фотопослуг!
додаткові послуги:
* Дизайн і виготовлення фотокниг;
* Фотозйомка весілля з фотографом-асистентом (для пакетів Мінімальний та Весілля+Love Story).
ФОТОСТУДІЯ "Moment-Witness Photography" Життя - Неповторне! *** ***НОВИНКА   Виготовляємо дитячі альбоми. *** Професійна фотозйомка: - весільна; - Love Story; - сімейна; - потрфоліо моделі; - рекламна; - репортаж; - портрет. Виготовлення альбомів: - дитячі; - шкільні; - випускні; - весільні альбоми (традиційні, фотокниги+дизвйн). Виготовлення та монтаж слайд-шоу високої якості (Full HD). Працюємо у Львові та за його межами! Професійний, індивідуальний та творчий підхід до кожного клієнта! Працюємо з обладнанням профеійного класу від фірм NIKON та CANON. Гарантуємо якість та хороший настрій :) !!! *** Пропонуємо кілька пакетів весільних фотопослуг: Мінімальний (Зйомка дня весілля від одягання до знімання вельну + DVD із всіма фотографіями + оброблені фото); Весілля+Love Story (Передвесільна зйомка + виготовлення слайд-шоу високої якості Full HD + показ на весіллі, як елемент весільної забави + Зйомка дня весілля від одягання до знімання вельну + DVD із всіма фотографіями + фотоальбом на 30 фотографій розміром 21х30); VIP (Працює 2 фотографи + передвесільна зйомка + виготовлення слайд-шоу високої якості Full HD + показ на весіллі, як елемент весільної забави + Зйомка дня весілля від одягання до знімання вельну + DVD із всіма фотографіями + фотоальбом на 30 фотографій розміром 21х30). *За бажанням клієнта можливі зміни у пакетах весільних фотопослуг! додаткові послуги: * Дизайн і виготовлення фотокниг; * Фотозйомка весілля з фотографом-асистентом (для пакетів Мінімальний та Весілля+Love Story).
Ціна
Зв'язок з нами:

Moment-Witness Photography FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Moment-Witness Photography"

З нами 5 років