від 350 $

Міклош Баранов

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Міклош Баранов

Дорогі друзі!!!
Приймаємо заявки на проведення весіль, корпоративних вечірок, випускних вечорів, днів народжень!

Пані та панове!Всім Вам доброго часу доби! Я Міклош Баранов, професійний і неординарний ведучий свят будь-якого масштабу.Так сталося, що я народився з мікрофоном в руках і професійно не відпускаю його вже протягом 5 років. За цей період мені пощастило та довелося провести величезну кількість святкових заходів від затишного дня народження до масштабного виїзного корпоративу. Ну і звичайно ж велику частку мого творчого життя займають такі чарівні свята як весілля та випускні вечори.Ну що ж друзі, ближче до справи!Справжнє свято можна з легкістю порівняти з красивою і дуже апетитною ресторанною стравою в яку кухар вклав свою душу.«Кухар» свята це - ведучий! Саме свій рецепт страви «Ваш відпочинок це моя робота» я хочу Вам презентувати!Подзвонити мені: 09723984320632819883
Клієнти:
«Світоч», «Пежо», «Рено», «UMC», «Jeans», «МТС», «Київстар», «Life», «Еколан», «Alico AEG», «ZARA», «LG», «Sunsilk», «Львівське», «Чернігівське», «Горенья», «Samsung», «Mary Kay», «Gold Lion», «Укрсиббанк», «Приватбанк», «Наш квартал», «Квас Тарас», «Stella Artois», «Космо», «Tuborg», «Хортиця», «Епіцентр», «Фокстрот», «Біла ВОРОНА», «ARGOS», «Перлова», «Мілано-Руж», «Red Bull», «Вопак», «Рукавичка», «Ройал», «Motor», «Мобілочка», «Вухо-Ком», Аквапарк «Пляж», «Сільпо», «Техно-Поліс».
 
Нічні клуби:
«Старгород», «Zanzibar club», «Milenium», «Mi-100», «Picasso», «Fenomen», «Fashion club», «Split», «Metro», «Шоколад», «Тортуга», «S. Dali», «Від-Гвинта», «Владен Двір», «777».
 
Музичними колективами:
Скрябін, Бумбокс, Океан Ельзи, Павла Табакова, Воплі Відоплясова, Крихітка Цахес, Друга Ріка, Плач Єремії.
Дорогі друзі!!! Приймаємо заявки на проведення весіль, корпоративних вечірок, випускних вечорів, днів народжень! Пані та панове!Всім Вам доброго часу доби! Я Міклош Баранов, професійний і неординарний ведучий свят будь-якого масштабу.Так сталося, що я народився з мікрофоном в руках і професійно не відпускаю його вже протягом 5 років. За цей період мені пощастило та довелося провести величезну кількість святкових заходів від затишного дня народження до масштабного виїзного корпоративу. Ну і звичайно ж велику частку мого творчого життя займають такі чарівні свята як весілля та випускні вечори.Ну що ж друзі, ближче до справи!Справжнє свято можна з легкістю порівняти з красивою і дуже апетитною ресторанною стравою в яку кухар вклав свою душу.«Кухар» свята це - ведучий! Саме свій рецепт страви «Ваш відпочинок це моя робота» я хочу Вам презентувати!Подзвонити мені: 09723984320632819883 Клієнти: «Світоч», «Пежо», «Рено», «UMC», «Jeans», «МТС», «Київстар», «Life», «Еколан», «Alico AEG», «ZARA», «LG», «Sunsilk», «Львівське», «Чернігівське», «Горенья», «Samsung», «Mary Kay», «Gold Lion», «Укрсиббанк», «Приватбанк», «Наш квартал», «Квас Тарас», «Stella Artois», «Космо», «Tuborg», «Хортиця», «Епіцентр», «Фокстрот», «Біла ВОРОНА», «ARGOS», «Перлова», «Мілано-Руж», «Red Bull», «Вопак», «Рукавичка», «Ройал», «Motor», «Мобілочка», «Вухо-Ком», Аквапарк «Пляж», «Сільпо», «Техно-Поліс».   Нічні клуби: «Старгород», «Zanzibar club», «Milenium», «Mi-100», «Picasso», «Fenomen», «Fashion club», «Split», «Metro», «Шоколад», «Тортуга», «S. Dali», «Від-Гвинта», «Владен Двір», «777».   Музичними колективами: Скрябін, Бумбокс, Океан Ельзи, Павла Табакова, Воплі Відоплясова, Крихітка Цахес, Друга Ріка, Плач Єремії.
Ціна
Зв'язок з нами:

Міклош Баранов FAQ

350$

Ні

Ні

Так

Нагороди "Міклош Баранов"

З нами 5 років